Boozt 2008

BOOZT.COM-EDITION

Köp en Boozt.com-edition och få 10.000 kr att handla för

Peugeot har under de senaste 200 åren utmanat ingenjörskonsten och sättet att designa bilar både tekniskt och estetiskt. Just ordet design har många betydelser men vi på Peugeot bestämde oss för att komponera i alla fall två typer av design: bilar och kläder. För det finns få ställen där ordet design är så inarbetat som i klädbranschen. Med en av Sveriges ledande e-handelsbolag, Boozt.com, har vi därför tagit fram ett unikt koncept för alla dem som både vill köra en fantastiskt snygg bil och samtidigt se förträffligt bra ut.
 
För nya 2008 SUV, har vi under begränsad tid, skapat Peugeot Boozt.com Edition där du får ett presentkort på hela 10.000 kr att handla designermärken för på Boozt.com. Förutom vår fantastiskt väldesignade får du även utrustning som glastak, parkeringsradar och andra nödvändigheter utan extra kostnad.

Så ta nu chansen och både få en fantastisk bil och möjligheten att köpa den där garderoben som du drömt om, men tänk på att detta är under begränsad tid så vänta inte för länge.  
 
#peugeotmode

Nya 2008 BOOZT PureTech 82
Just nu 164 900 kr
Automattillägg 10 000 kr


Utrustning BOOZT:

  • Panoramaglastak med LED-track
  • Parkeringsradar bak
  • 7" multifunktions-touchscreen
  • Med USB och Bluetooth
  • Elinfällbara sidospeglar
  • Farthållare och fartbegränsare
  • Och mycket mer

Erbjudandet gäller endast på Peugeot BOOZT.com Edition bilar så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Bilen på bilden kan vara extra utrustad. Presentkort kan endast användas på www.boozt.com. Giltigt i 3 år från inköpsdatum. Presentkortet kan inte bytas mot kontanter. Kontakta din återförsäljare för mer information.