Citybilar

Ekonomiska citybilar att upptäcka världen i
Ju finare föremål, desto mindre paket. Och även om de är kompakta till storleken, är våra citybilar fulla av teknik som gör vardagskörningen mycket roligare. De här bilarna är bränslesnåla, har en bekväm kupé och den eleganta exteriör som Peugeotbilarna är kända för.

208gti

Halvkombi

En lyckad kombination av snygg stil och kraftfull prestanda.
Peugeots utbud av kompakta halvkombi ger dig en unik körupplevelse varje gång du ger dig ut på vägen. Dessa halvkombimodeller har slanka linjer, glänsande krom och fräcka aluminiumfälgar. Hela Peugeots speciella stil, och lite till, kommer fram här.

Kombi

Kombimodeller för familjer och företagare
Peugeots kombimodeller erbjuder de praktiska funktioner som du behöver i vardagen. De är perfekta när du kör barnen till skolan, storhandlar eller pendlar till jobbet. Flexibilitet är ett framträdande drag hos alla våra kombimodeller. Behöver du mer utrymme? De här bilarna har ett modulsystem med fällbara och

SUV

SUV för den moderna familjen
Snygg stil utan att det försämrar de praktiska funktionerna. Peugeots SUVar ger dig det bästa från två världar. De är kompakta men ändå rymliga. Robusta men ändå eleganta. Behagliga och effektiva. Oavsett om du mest kör i stadstrafik eller om du ger dig ut på de stora äventyren, finns det en Peugeot SUV för dig och din familj.

Familjebilar

Familjebilar som kombinerar rolig körning med praktisk funktion
Vi hos Peugeot vet att praktiska funktioner inte är något hinder för goda körupplevelser. Och med de små minibussarna, mini-MPV, kompakta MPV och familjekombibilarna finns det en bil för varje familj och varje förare.

5008

MPV

MPV för alla tillfällen
När familjen växer fylls bilen snabbt med bilbarnstolar och sittvagnar, för att inte tala om allt bagage på längre resor. Nu är det dags att återerövra utrymmet med en Peugeot MPV från vårt modellprogram.

7 och 9 platser

Bekväma minibussar
Har du inte tillräckligt med plats för den växande barnaskaran? Eller har ditt företag vuxit ur bagageutrymmet i bilen? Med våra 7- och 9-platsers modeller får du allt detta och lite till. Behöver du en bil med 7 platser i jobbet? Vill du ha en bil med 9 platser för att få plats med hela familjen? Då är en Peugeot minibuss något för dig.