Kan vi hjälpa dig?
KONTAKTA OSS
HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE
PRIS & PRODUKTFAKTA

MPV

/image/43/0/3008-1308tc018-72dpi.8430.jpg

MPV för alla tillfällen
När familjen växer fylls bilen snabbt med bilbarnstolar och sittvagnar, för att inte tala om allt bagage på längre resor. Nu är det dags att återerövra utrymmet med en Peugeot MPV från vårt modellprogram.

Våra MPV-modeller (multi-purpose vehicles) är utformade för att göra vardagskörningen enklare. De är både flexibla och bekväma, och perfekta för all körning: till skolan, ut på landet och ut på familjeutflykter. Med den fantastiska körupplevelse som Peugeots stora och små MPV-modeller ger, blir resan lika rolig som själva målet.

Alla bilarna i vårt MPV-program har utformats för att ge maximalt utrymme och flexibilitet. I den stora MPV-modellen 5008 finns vår innovativa MultiFlex-interiör, som innebär att du kan fälla ned sex av sätena, och få exakt det antal säten och den placering av dem som passar dig bäst. Oavsett om du väljer en stor eller en kompakt MPV kommer din Peugeot att uppfylla alla de krav som den moderna familjen ställer.

Med den populära nya kompakta 3008 MPV crossover tror vi att du kommer att ha lika mycket glädje av att köra som din familj av att åka med.