INTERIÖR DESIGN

INTERIÖR DESIGN

Med sin smarta utformning och rymliga passagererarutrymme ger 3008:an både förare och passagerare högsta komfort.

UPPHÖJD FÖRARPLATS

/image/05/7/peugeot_3008mv_poste-de-conduite-1920x1080.54057.jpg

Inuti Peugeot 3008 sitter föraren i en ergonomisk "cockpit" med exklusiv finish och kan lätt se ut över vägen tack vare den högt placerade förarplatsen. Det designade handtaget som binder samman konsolen med instrumentbrädan ger passagerarutrymmet en dynamisk och modern karaktär. Den tekniska manöverpanelen med inbyggda reglage för luftkonditioneringen, ljud- och multimediasystemen ger en high-tech-känsla.

/image/06/1/peugeot_3008mv_affichage-tete-haute-1920x1080a.54061.jpg

HEAD-UP-DISPLAY

Head-up displayeniprojicerar viktig information om körningen på en nedfällbar skärm placerad i förarens synfält: hastighet, farthållare eller - begränsare, avståndsvarnare etc.

/image/05/5/peugeot_3008mv_toit-panoramique-1920x1080.54055.jpg

PANORAMAGLASTAK

Panoramaglastaket bidrar till förarens och passagerarnas välbefinnande och finns som tillval eller standard beroende på utrustningsnivå. Glastaket består av tonat laminerat glas och begränsar på så sätt ljuset och energin som släpps in i kupén för en optimal komfort.

KOMFORT & FÖRVARING

Inuti Peugeot 3008 finns det ett generöst och rymligt passagerarutrymme. Ljudnivån är låg och sätena är bekvämt skålformade. För allas komfort har Peugeot 3008 flera förvaringsutrymmen i passagerarutrymmet, ett mittarmstöd där bak, en ficklampa och tre 12-voltsuttag.

SUVERÄN FLEXIBILITET

Den 3008 smarta modulära designen möjliggör för alla typer av konfigurationer. Det helt och delvis fällbara fällbara baksätet är mycket lätt att använda. Med en enkel rörelse fälls sittdynorna tillbaka och ryggstöden kan fällas ner med hjälp av en spak i bagageutrymmet eller ovanpå sätet. Passagerarstolen fram kan fällas ner platt för att rymma extra långa laster på upp till 2,62 meter.

FLEXIBELT BAGAGEUTRYMME

I det smarta bagageutrymmet finns ett justerbart golv som kan justeras i tre lägen genom att endast använda en hand. För att få ännu mer utrymme kan baksätena fällas ner med en enda rörelse tack vare ett smidigt reglage.

KLÄDSEL

3008 har fem typer av klädslar för kupén, beroende på utrustningsnivå:

 • Access
  svart tyg "Tramontane SIBYAK"
   
 • Active
  svart tyg "Tramontane GRIKOL" eller
  svart läder "Tramontane MISTRAL"
   
 • Allure
  svart halvläder "Tramontane MISTRAL" eller
  svart läder "Tramontane MISTRAL"