INTERIÖR DESIGN

/image/13/3/peugeot-308-2015-02.31133.jpg

INTERIÖR DESIGN

/image/13/1/interior_pur_design.50131.jpg

REN DESIGN

En kupé som är välstrukturerad och luftig med exklusiva material och få knappar, bekräftar att man har ägnat mycket omsorg åt detaljerna och finishen i den interiöra designen i 308. Mycket stilren, estetisk, unik och innovativ i bilvärlden.

/image/13/2/interior_design_cockpit.50132.jpg

DESIGN I-COCKPIT

I Peugeot 308 intar föraren plats i en sann cockpit som är både innovativ och bekväm, nämligen Peugeots i-Cockpit. För att uppfylla dagens krav har förarplatsen en mindre ratt, en högt placerad instrumentpanel med en tydlig design och en hög mittkonsol.
Denna cockpit erbjuder en exklusiv och stimulerande Peugeot-körupplevelse där föraren kan komma åt alla reglage på ett intuitivt och säkert sätt.

REN KVALITET

Varje del i interiören passar perfekt in i kupén: få synliga knappar, pekskärmen är en inbyggd teknisk enhet och reglagen bekräftar den exklusiva känslan. Den mjuka instrumentbrädan och dekordetaljer i matt krom och blank svart visar vilken omsorg som har lagts vid varje detalj.

PANORAMGLASTAK

/image/17/6/07.50176.jpg

Ett panoramglastak ökar ljusinsläppet i kupén och också förarens och passagerarnas komfort. För ökad komfort vid stark sol har 308 ett nytt och innovativt jalusi med små hål som filtrerar 95 % av ljuset utifrån.

* tillval på Active och Allure.

/image/13/8/interior_hifi.50138.jpg

DENON HIFI

Det nya Denon Hifi-systemet, ett resultatet av ett nära samarbete mellan Peugeot och Denon, är ett skräddarsytt ljudsystem som består av åtta högtalare, en baslåda och digital förstärkare. Möjlighet att välja på två typer av ljudfördelning och fem ljudbilder ger föraren och passagerarna ett kraftfullt, exakt och naturligt ljud precis som man vill ha det.

/image/13/9/petit-volant-peugeot-nouvelle-308.50139.jpg

MINDRE RATT

Den mindre ratten i Peugeot 308 lockar dig att börja köra. Rattens reducerade diameter gör den lättare att manövrera och ökar körglädjen. Designen på det naturella greppet blir mer elegant från och med Active med en finish i Nappaläder och synliga sömmar.

/image/14/0/combine-peugeot-nouvelle-308.50140.jpg

INSTRUMENTPANEL

Det mycket noggrant designade instrumentpanelen förenar en teknisk känsla och elegans som för tankarna till klockor. När man startar bilen, sveper de fint utmejsalde visarna i symmetriska bågar och de upplysta mätinstrumenten fångar förarens uppmärksamhet. Tack vare panelens höga placering, behöver inte föraren ta ögonen från vägen för att se information om bilen, vilket ökar komforten och säkerheten.

KLÄDSEL

Välj din favorit bland de sjuklädslarna, beroende påutrustningsnivån. De interiöra dekordetaljerna varierar beroende på utrustningsnivå. Borstad aluminium, blanksvart, matt krom, lädersäten* eller textilsäten - ett brett urval som alla är moderna och eleganta.

 

* för mer detaljer om läderklädsel - se de tekniska specifikationerna