EXTERIÖR DESIGN

EXTERIÖR DESIGN

OERHÖRT SPORTIG

Den stora främre stötfångaren speglar den höga prestandan hos 308 GTi by PEUGEOT SPORT. De stora luftintagen, som förser laddluftkylaren med luft, förstärker modellens unika design. Grillen omges av körriktningsvisare med dynamiska LED-ljus samt en list i rött eller krom, och modellen kan fås med röd Ultimate och Coupe Franche finish. Två spoilers på stötfångaren betonar att det är en bil som är "klistrad på vägen".

EN BIL MED GTi DNA... by PEUGEOT SPORT

Monterad med 19'' aluminiumfälgar som standard på GTi 270 hk plus Michelin Pilot Super Sport däck) och 11 mm närmare vägen, har 308 GTi by PEUGEOT SPORT en imponerande profil. Blicken dras genast mot tröskelbreddarna och sedan över de uttrycksfulla sidorna på modellen. Det kraftfulla bakpartiet med en svartlackerad diffusor med två stora slutrör förstärker ytterligare bilens karaktär.

GTi ANDAN

Alla sportattribut finns på bilen: två slutrör i krom, 380 mm bromsskivor fram med röda fyrkolvsok märkta med PEUGEOT SPORT logotypen, rutmönstrad kylargrill, GTi logotyper på framskärmarna och bakluckan, stora luftintag för laddluftkylaren, aerodynamiska spoilers under stötfångarna. Entusiaster och GTi-anhängare kommer att bli förtjusta om och om igen. 

COUPE FRANCHE

/image/90/9/peugeot_308gti_1506js063-450x310.51909.jpg
/image/91/0/peugeot_308gti_1506js064-450x310.51910.jpg

308 GTi finns i sex olika karossfärger, varav den senaste är den nya, explosiva röd Ultimate. Det finns ytterligare ett spännande färgtillval: två kontrastfärger, Röd Ultimate och Svart Perla Nera som är delade med en knivskarp linje för att skapa en tvåfärgad design som kallas "Coupe Franche". Tvåfärgsdesignen, som utförs på en särskild verkstad, är symbolen för 308 GTi by PEUGEOT SPORT - skarp och extrem. Denna slående, snygga finish framhäver den exakta anpassningen av varje komponent i karosseriet.

FÄLGAR

Som standard har 308 GTi 270 19'' aluminiumfälgar CARBONE. De nya exklusiva bakåtvridna 19'' lättmetallfälgarna med sin öppna design, visar de främre bromsskivorna och deras bromsok. De är vardera två kilo lättare än 18'' DIAMANT fälgarna, vilka är standard på 308 GT.