Jobba hos oss

Jobba hos oss

Du är alltid välkommen att söka de tjänster som presenteras här eller skicka in en spontanansökan till jobb@peugeot.se

Vi söker en kandidat till 2-årigt graduate program

K.W. Bruun Autoimport AB (Peugeot Sverige) som är en del av den danska koncernen Interdan Holding A/S har hand om importen av Peugeots person- och transportbilar samt reservdelar till den svenska marknaden. Interdan-koncernen lanserar nu ett spännande graduate program och söker totalt 6 nyutexaminerade akademiker där en kommer väljas ut för att gå programmet hos Peugeot Sverige i Malmö.

Om du inom kort tar kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande utbildning, eller om det var mindre än två år sedan du tog examen, har du möjlighet att söka till vårt 2-åriga graduate program som startar den 1 augusti 2018.

Om graduate programmet

Programmet har två olika inriktningar, Supply Chain Management som enbart hålls i Danmark, och Product Marketing & Retail Management.

I Product Marketing & Retail Management kommer du att få en djupgående inblick och upplärning i hur vi väljer ut och utvecklar vårt återförsäljarnätverk i försäljning av Peugeots personbilar. Du kommer att tränas upp i vår prestationskultur och i hur vi målstyr, utvecklar och stöttar våra återförsäljare till löpande tillväxt i prestation och ekonomiska resultat. Du kommer att kunna förstå och kartlägga relevant marknadsföring kopplat till försäljning av bilar i Sverige. Med denna kompetens kommer du även kunna sätta samman framgångsrika kampanjer.

Programmet är uppdelat i moduler och inom loppet av två år kommer du att ha arbetat i 3-4 olika avdelningar. Genom detta får du värdefull insikt i många delar av verksamheten. Du kommer också att delta i både interna och externa kurser. Under hela programmet kommer du att ha en dedikerad mentor som stöttar dig i din utveckling. Målet med graduate programmet är att du på sikt ska kunna arbeta som specialist eller chef i koncernen.

Klicka här om du vill läsa mer om platsen i graduate programmet för Product Marketing & Retail Management i Peugeot Sverige.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en 2-årig heltidsanställning i en ambitiös och dynamisk miljö, där du kommer att få många spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få stort eget ansvar och en inlärningskurva som kraftigt stiger genom personlig och yrkesmässig utveckling.

Du kommer att arbeta i en spännande arbetsmiljö som ständigt utvecklas och du får en plats i ett härligt arbetsgäng som samarbetar och stöttar varandra. Vi har också många personalaktiviteter kopplade till våra värdeord och målsättning att ta hand om vår personal.

Som medarbetare i Peugeot Sverige kommer du att arbeta i ett öppet kontorslandskap med några av bilbranschens skickligaste och mest engagerade kollegor. En öppen och ärlig dialog präglar arbetskulturen och bidrar till gemensam utveckling. Affärsmodellen, som vi arbetar efter, bygger på en vinnarkultur där det inte är långt mellan tanke och handling. Kort sagt, en arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter!

Vi letar efter dig, som

  • har ett stort driv och genomslagskraft
  • är initiativrik, engagerad och lösningsorienterad
  • är strukturerad och har analytisk förmåga samt goda IT-kunskaper
  • har väldigt goda kunskaper i Excel
  • är självständig och kan arbeta väl på egen hand men också i team
  • trivs med att bli utmanad och arbeta i ett ambitiöst arbetsklimat
  • är ihärdig och brinner för att leverera resultat
  • har ett intresse för bilar
  • gärna har relevant arbetslivserfarenhet
  • är flytande i tal och skrift på svenska och engelska

Det är dessutom ett krav att du har minst en kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande utbildning och att det inte är mer än två år sedan du tog examen.

Ansökningsprocess

Om du är intresserad av platsen i vårt graduate program ber vi dig att senast den 28 mars skicka en ansökan med personligt brev på max en sida samt ditt CV till jobb@peugeot.se. I ditt personliga brev vill vi att det framgår, vem du är, varför du vill vara graduate hos oss och varför vi ska välja just dig. Märk ansökan med ”Graduate program Sverige”.

Startdatum är: 1 augusti 2018.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om graduate programmet är du välkommen att kontakta VD Tobias Pettersson via vår växel: 08 555 433 00 eller maila frågor till jobb@peugeot.se.