4 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA Nya 108

Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, nya Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många möjligheterna att anpassa bilen till varje ägares personliga smak, samt de högteknologiska och uppkopplingsbara utrustningarna, gör att ditt liv inte kommer bli sig likt!
1

CHIC, ELEGANT DESIGN

CHIC, ELEGANT DESIGN

Nya Peugeot 108 är en elegant och chic modell.
Den väcker allas uppmärksamhet som sofistikerad stadsbilmed dynamiska formlinjer och noggranna detaljer .
Den erbjuder många valmöjligheter för att anpassa bilens utseende: åtta färgeratt välja mellan, sju teman och tre olika interiörstilar.
Nya Peugeot 108 TOP! har även en fullt öppningsbar tygsufflett där du kan njuta av utsikten över staden .

Upptäck mer om nya 108
2

ANPASSNING

ANPASSNING


Med åtta färger, sju teman och en rad olika dekordetaljer,kan nya Peugeot 108 anpassas till varje ägares personlighet och smak.
För att skapa en Peugeot 108 som visar ditt rätta jag, väljer du fritt färg, material, stil och originella detaljer både till interiören och exteriören. Nya Peugeot 108 TOP! väljer du även design till suffletten: Svart, Grå eller Röd Purple!

Ge fritt utlopp för din kreativitet - det finns inget bättre sätt för att sticka ut!

Läs mer om personlig utformning
3

MIRROR SCREEN

Med sina ultramoderna utrustningar tar dig nya Peugeot 108 och 108 TOP!in i en helt ny era av uppkopplad teknik obr />
Tack vare denna innovativa Mirror Screenblir den iFinns som standard eller är inte tillgänglig beroende på modell. som en spegel av din smartphoneiEndast certifierade mirrorlink- eller AppinCar-applikationer fungerar när bilen är stillastående eller under körning. Några av apparnas funktioner blockeras under körning. Mirror Screen-funktionen fungerar via MirrorLinkTM [1] teknik med Android, RIM och Windowssystem och via AppinCar för telefoner med iOs, under förutsättning att användarens telefon har ett abonnemang med internetåtkomst. Denna teknik kommer att integreras i alltfler smartphone framöver..

MIRROR SCREEN
4

TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Utöver 108:ans kompakta storlek, gör backkameran isom standard eller tillval, och endast tillgänglig på versioner med touchscreen parkeringen snabb och enkel.

Det smarta Open & Go systemet itillval eller ej valbart, beroende på version gör det möjligt att låsa och låsa upp dörrarna utan nyckel, och att starta bilen endast genom att trycka på Start/Stop knappen.