4 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA 108

Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många möjligheterna att anpassa bilen till varje ägares personliga smak, samt den högteknologiska och uppkopplingsbara utrustningen, gör att ditt liv inte kommer bli sig likt!
1

CHIC, ELEGANT DESIGN

CHIC, ELEGANT DESIGN

Peugeot 108 är en elegant och chic modell.
Den väcker uppmärksamhet som sofistikerad stadsbil med dynamiska formlinjer och noggranna detaljer.
Det finns många valmöjligheter för att anpassa bilens utseende: åtta färger att välja mellan, sju teman och tre olika interiörstilar.
Peugeot 108 TOP! har även en fullt öppningsbar tygsufflett där du kan njuta av utsikten över staden.

2

ANPASSNING

ANPASSNING

Med åtta färger, sju teman och en rad olika dekordetaljer, kan Peugeot 108 anpassas till varje ägares personlighet och smak.
För att skapa en Peugeot 108 som visar ditt rätta jag, väljer du fritt färg, material, stil och originella detaljer både till interiören och exteriören. Peugeot 108 TOP! väljer du även design till suffletten: svart, grå eller röd purple!

Ge fritt utlopp för din kreativitet — det finns inget bättre sätt att sticka ut!

Läs mer om personlig utformning
3

MIRROR SCREEN

Med sin ultramoderna utrustning tar Peugeot 108 och 108 TOP! dig in i en helt ny era av uppkopplad teknik.

Tack vare den innovativa Mirror Screen-
tekniken
iFinns som standard eller tillval beroende på modell. blir skärmen en spegelbild av din smartphone. iEndast certifierade mirrorlink- eller AppinCar-applikationer fungerar när bilen är stillastående eller under körning. Några av apparnas funktioner blockeras under körning. Mirror Screen-funktionen fungerar via MirrorLinkTM [1] teknik med Android, RIM och Windowssystem och via AppinCar för telefoner med iOs, under förutsättning att användarens telefon har ett abonnemang med internetåtkomst. Denna teknik kommer att integreras i allt fler smartphones framöver.

Lär mer om Mirror Screen här

 

 

MIRROR SCREEN
4

TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Kupén på 108:an är väldigt intuitivt utformad. De justerbara sätena gör att mittpanelen med inbyggda reglage är inom räckhåll för en hand: den 7-tums stora pekskärmen, startknappen med Peugeot Open & Go-system och automatisk aircondition.

isom standard eller ej valbart beroende på version