3 SKÄL
ATT VÄLJA Nya 2008

1

EN SUV SOM FÖRFÖR

EN SUV SOM FÖRFÖR

Precis som i övriga Peugeotbilar upplever du exklusiv körning, modern design samt kvalitet utan kompromisser i nya PEUGEOT 2008 SUV.
Den nya PEUGEOT SUViSport Utility Vehicle utmärker sig i SUV segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

2

EN HELT NY UPPLEVELSE

EN HELT NY UPPLEVELSE

Tack vare de exklusiva materialen och den eleganta finishen, tar nya PEUGEOT 2008 SUV din körupplevelse till en helt ny nivå. Tag plats i PEUGEOT i-Cockpit® med den kompakta ratten, den högt placerade instrumentpanelen och pekskärmen, som alla ser till att du får en smidig och säker körning utan att behöva ta blicken från vägen.
På den stora 7” pekskärmen* får du dessutom enkelt kontroll över bilens alla utrustningar, som finns för att förstärka din körupplevelse.

3

SUV TEKNIK

SUV TEKNIK

Två viktiga egenskaper hos nya PEUGEOT 2008 är den strömlinjeformad karossen och den låga vikteniFrån endast 1045 kg. Lägg dessutom till ett motorprogram med BlueHDi- och PureTech-motorer som är utvecklade för att klara alla situationer, och du kommer att få en bil där bränsleförbrukningen och utsläppen av CO-2i90-114 g/km enligt 99/100/EG-direktivet - EU-typgodkännande. är klassledande låga.
 

Få även en mjuk och ekonomisk körning med den 6-växlade automatiska växellådan EAT6iEfficient Automatic Transmission 6. En automatiskt växellåda som gör växlingarna i flera steg snabba och smidiga, utan ryckningar.