4 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA 2008

Robust som en SUV och kompakt som en stadsbil - 2008 crossovern kombinerar det bästa av två världar för att göra körning i stadstrafik ännu mer bekväm. Denna mångsidiga och flexibla bil passar för alla körsituationer.
1

ELEGANT INTERIÖR

  • ELEGANT INTERIÖR 1
  • ELEGANT INTERIÖR 2
  • ELEGANT INTERIÖR 4

Peugeot 2008 ger dig direkt en känsla av exklusivitet. Den eleganta interiören skapar en unik och ljus atmosfär. Instrumentbrädan är klädd i mjuka material och har detaljer i matt krom.

LED-ljus ger en behaglig upplyst atmosfär invändigt. Instrumenten och panoramaglastaket är bara några detaljer som omges av LED-belysning. Nyheten PEUGEOT LED-tracks är upplysta spår i taket i vitt eller blått sken.

2

PARKERINGSASSISTANS

Tillvalet parkeringsassistans (Park Assist) är en automatisk parkeringshjälp. Föraren kontollerar gas, broms och växling medan bilen kontrollerar styrningen. Under hela parkringsprocessen får föraren både röststyrning och visuell guidning på skärmen. När som helst kan föraren ta över kontrollen genom att sätta händerna på ratten.

Läs mer om tekniken
3

START OCH STOPP-TEKNOLOGI

Tack vare effektiv start- och stopp-teknologi minskas bränsleförbrukning och koldioxidutsläppet. Peugeot 2008 finns med mikrohybriden BlueHDi 100 som endast förbrukar 3,5 l/100 km i blandad körning och har ett koldioxidutsläpp på 90 g/km.

Läs mer om teknisk information
4

STOR MULTIMEDIAPEKSKÄRM

STOR MULTIMEDIAPEKSKÄRM

Från modellen Active D82 är en sju tum stor multifunktions multimediapekskärm (touchscreen) standard där du med ett enkelt pektryck hanterar all multimedia och andra inställningar. Med pekskärmen följer Bluetooth för telefon och musikstreaming, radio, USB och AUX ingång samt sex högtalare.

Läs mer om teknik

AKTUELLT

SÖK EFTER NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

Hos din Peugeotåterförsäljare kan du få mer information.

Öppna söksidan

SE AKTUELLA KAMPANJER

Upptäck vilka kampanjer som pågår.

Läs mer