5 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA 3008

Peugeot 3008 är en unik multifunktionsbil som kombinerar flera biltyper i en. Nu förnyas den med en ny attraktiv design ut- och invändigt. Utvändigt har 3008 fått en omdesignad front, annorlunda strålkastare och nya bakljus. Invändigt har instrumenteringen förbättras och utrustningen är mer omfattande.
1

ATTRAKTIV DESIGN

ATTRAKTIV DESIGN

Peugeot 3008 Crossover har samtliga nya stilkoder som kännetecknar nya Peugeot. Den kromade kylargrillen förstärker elegansen och de stilrena, uttrycksfulla linjerna ger en tuff, modern karaktär.

Läs mer om den exteriöra designen
2

UPPHÖJD FÖRARPLATS

UPPHÖJD FÖRARPLATS

Den upphöjda förarplatsen med sin optimerade ergonomi ger föraren komfort och en säkrare körning. Head-up-displayeni Finns som tillval, beroende på version.projicerar viktig information om körningen på en nedfällbar skärm placerad i förarens synfält: hastighet, farthållare eller -begränsare, avståndsvarnare, etc.

Läs mer om den interiöra designen
3

BACKKAMERA

En ny backkameraiFinns som tillval, beroende på version.med guidelinjer gör bilen ännu mer lättmanövrerad.

BACKKAMERA Läs mer om säkerheten

4

SUVERÄN FLEXIBILITET

  • SUVERÄN FLEXIBILITET 1
  • SUVERÄN FLEXIBILITET 2
  • SUVERÄN FLEXIBILITET 3
  • SUVERÄN FLEXIBILITET 4

Den smarta modulära designen gör det möjligt att konfigurera 3008 på flera sätt. Det 2/3 - 1/3 fällbara baksätet är mycket lätt att använda. Med en enkel rörelse fälls sittdynorna tillbaka och ryggstöden kan fällas ner med hjälp av en spak i bagageutrymmet eller ovanpå sätet.

Läs mer om den interiöra designen
5

FLEXIBELT BAGAGEUTRYMME

  • FLEXIBELT BAGAGEUTRYMME 1
  • FLEXIBELT BAGAGEUTRYMME 2
  • FLEXIBELT BAGAGEUTRYMME 3
  • FLEXIBELT BAGAGEUTRYMME 4

I det smarta bagageutrymmet, har 3008 ett rörligt bagagerumsgolv som kan justeras till tre lägen genom att endast använda en hand och inga verktyg. För att få ännu mer utrymme kan baksätena fällas ner med en enda rörelse tack vare reglage som finns i bagageutrymmet.

Läs mer om den interiöra designen

AKTUELLT

SÖK EFTER NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

Hos din Peugeotåterförsäljare kan du få mer information.

Öppna söksidan