4 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA 308

308-modellen har fått tillskott: Peugeot 308 och 308 SW finns nu i en spännande GT-version som kommer att glädja bilälskare över hela världen. Med en stolt och självsäker stil och en imponerande kraftfull prestanda ger 308 GT en fantastisk och på alla sätt spännande körupplevelse.
1

SJÄLVSÄKER OCH SPORTIG DESIGN

SJÄLVSÄKER OCH SPORTIG DESIGN

Med sin exklusiva Magnetic Blue-lackering drar 308 GT åt sig beundrande blickar var den än åker.

Bakom de mjuka och sportiga linjerna har bilen sänkts med 7 mm i fronten och 10 mm i bakänden. Tröskeldekoren på den nedre delen av karossen ger den en bredare känsla och 308 GT har även särskilda 18” Dual Aspect Diamant-aluminiumfälgariStandard..

2

KRAFTFULL PRESTANDA

För 308 GT finns två nya högpresterande motorer att välja mellan som båda följer Euro 6-normerna och har inställbara ESP-system (Electronic Stability Programme) som standard. I GT 205 används turbobensinmotorn 1,6 l THP 205 S&S tiS&S: Stopp- och startteknik; förbrukning vid blandad körning: 5,6 l/100 km och CO2-utsläpp på 130 g/km, i enlighet med direktiv 99/100/EG för sedanversionen. och GT 180 levereras med dieselmotorn 2.0 l Blue HDi 180iFörbrukning vid blandad körning: 4,0 l/100 km och CO2-utsläpp på 103 g/km, i enlighet med direktiv 99/100/EG för sedanversionen..

KRAFTFULL PRESTANDA
3

HÄRLIG KÖRUPPLEVELSE

HÄRLIG KÖRUPPLEVELSE

Kliv in i Peugeot i-Cockpit och bli ett med din 308 GT. Head-up-instrumentpanelen och den unikt designade lilla ratten med perforerat läderiFör närmare information om lädret, se de tekniska specifikationerna som finns att tillgå på alla försäljningsställen eller online på www.peugeot.se., plus naturligtvis själva GT-emblemet, garanterar en unik och härlig körupplevelse.

4

ÄKTA KVALITET

  • ÄKTA KVALITET 1
  • ÄKTA KVALITET 2
  • ÄKTA KVALITET 3
  • ÄKTA KVALITET 4
  • ÄKTA KVALITET 5

Nya 308 GT är en perfekt blandning av design och kraftfull prestanda, samtidigt som det finns en underbar känsla för detaljer.

Rakt igenom hela bilen är varje del justerad till perfektion och man börjar snabbt uppskatta den omsorg och noggrannhet som har lagts ned i varje detalj.

Med fantastiska material av hög kvalitet, som den mjukstoppade instrumentpanelen, ratten av fullnarvsläderiFör närmare information om lädret, se de tekniska specifikationerna som finns att tillgå på alla försäljningsställen eller online på www.peugeot.se. och de värmeformade dörrpanelerna, blir resultatet en mycket trevlig upplevelse för både förare och passagerare.