6 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA 5008

Den nya Peugeot 5008 är en källa till inspiration och delad glädje med sina eleganta linjer, rymlighet, flexibla kupé och användarvänliga förarplats. Återupptäck nöjet med att resa tillsammans.
1

ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET

  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 1
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 2
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 3
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 4
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 5
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 6
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 7
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 8
  • ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET 9

Peugeot 5008 kan anpassas till alla behov och aktiviteter. Alla passagerarsätenaikan fällas separat och du kan lätt organisera om bilens interiör beroende på antalet passagerare och deras bagage.

Läs mer om den interiöra designen
2

HEAD-UP-DISPLAY

Head-up-displayeniFinns som tillval, beroende på version, projicerar viktig information om körningen på en nedfällbar skärm placerad i förarens synfält: hastighet, farthållare eller  fartbegränsare, avståndsvarnare etc.

Läs mer om den interiöra designen
HEAD-UP-DISPLAY
3

BACKKAMERA

BACKKAMERA

Backkamera i Finns som tillbehör, beroende på version. med guidelinjer gör bilen ännu mer lättmanövrerad.

Läs mer om tekniken
4

PANORAMAGLASTAK

Panoramaglastaket bidrar till förarens och passagerarnas välbefinnande och finns som tillval eller standard beroende på utrustningsnivå. Glastaket består av tonat laminerat glas och begränsar på så sätt ljuset som släpps in i kupén för en optimal komfort.

Läs mer om den interiöra designen
PANORAMAGLASTAK
5

DISTANCE ALERT

DISTANCE ALERT

För att hålla ett säkerhetsavstånd, informerar Distance Alert-tekniken i Finns som tillval, beroende på version. dig på head-up-displayen om tiden som separerar dig från bilen framför. Med hjälp av reglagen kan du programmera tidsintervallet som skiljer mellan din bil och bilen framför och därmed när du vill bli varnad. När du når tidsintervallets gräns aktiveras en visuell varning.

Läs mer om säkerheten
6

FÖRARPLATS

Förarplatsens konstruktion är helt inriktad på komfort och körupplevelse. Med den höga positionen, rattens vinkel och den breda vindrutan har föraren en bekväm kontroll över vägen och kan samtidigt njuta av samma körupplevelse som i en bil med konventionell kaross.


Med den optimala ergonomin kommer man lätt åt alla reglage och mätarna är lätta att avläsa.

FÖRARPLATS

AKTUELLT

SÖK EFTER NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

Hos din Peugeotåterförsäljare kan du få mer information.

Öppna söksidan