3 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA 508 SW

Peugeots stora familjebil finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse.
1

DESIGN SOM STICKER UT

DESIGN SOM STICKER UT

Nya Peugeot 508 SW har en stil som är både självsäker och modern. Siluetten är tydligare markerad med en ny motorhuv med mer horisontell design och ett ny vertikal grill med Peugeotlejonet väl synligt i mitten.

2

EN ENASTÅENDE KÖRUPPLEVELSE

EN ENASTÅENDE KÖRUPPLEVELSE

De använda materialen och den omsorg och noggrannhet som lagts ned på alla detaljer inne i kupén på nya Peugeot 508 SW bidrar både till din komfort och till den härligt lyxiga känslan. Varje enskild detalj har tagits fram med syfte att underlätta din körning. Head-up-displayeniStandard eller tillval beroende på den valda versionen., backkameraniStandard, tillval eller ej tillgänglig beroende på den valda versionen., döda vinkel-övervakningeniStandard, tillval eller ej tillgänglig beroende på den valda versionen. och navigationshjälpeniStandard, tillval eller ej tillgänglig beroende på den valda versionen. kan alla aktiveras via den stora 7"-pekskärmen och ger dig en bättre säkerhet på vägen än någonsin förr.

3

TEKNIK SOM IMPONERAR

508 SW har även fantastiska kommunikationsmöjligheter med en lång rad specialutvecklade uppkopplade tjänsteriStandard, tillval eller ej tillgängliga beroende på den valda versionen. via Peugeot Connect-apparnaiSe de allmänna användarvillkoren. Av säkerhetsskäl kan vissa appar och funktioner bara användas när bilen står still – som alla är lätt åtkomliga via den ergonomiskt optimerade pekskärmen.

TEKNIK SOM IMPONERAR