5 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA 308 SPORTWAGON

Peugeot 308 SportWagon kombinerar en modern och strömlinjeformad look med en funktionell interiör. Den är rymlig, bekväm, körglad, har marknadens effektivaste och renaste motorer och blev utsedd till Årets Bil 2014.
1

EFFEKTIVITET

EFFEKTIVITET
EFFEKTIVITET
EFFEKTIVITET

Peugeot 308 SportWagon är mer dynamisk och väger 140 kg mindre än sin föregångare. De nya Euro 6 bensin- och dieselmotorerna från Peugeot, kombinerar höga prestanda med låg förbrukning. BlueHDi 120 släpper t. ex. släpper endast ut 85g CO2 per km, och gör 308 SportWagon till klassledaren i segmentet. Den nya effektiva sexväxlade automatiska lådan, EAT6, garanterar en mjuk och trevlig körupplevelse.

LÄS MER OM PureTech OCH BlueHDi MOTORER LÄS MER OM EAT6 VÄXELLÅDA
2

ANPASSNINGSBAR

Bagageutrymmet i Peugeot 308 SportWagon är optimalt utrymme, bland det största i klassen. Tack vare den smarta utformningen och “Magic Flat” baksätet, kan Peugeot 308 SportWagon anpassas efter dina behov.

LÄS MER OM BAGAGEUTRYMME LÄS MER OM MAGIC FLAT
ANPASSNINGSBAR
3

KVALITET

KVALITET
KVALITET
KVALITET

Den höga kvaliteten i Peugeot 308 SportWagon ser man i varje detalj.

LÄS MER OM EXTERIÖR KVALITET LÄS MER OM INTERIÖR KVALITET
4

DESIGN

DESIGN

Peugeots 308 SportWagon är en stor och rymlig kombi, men är ändå kompakt med en elegant och sportig stil. Storleken (längd: 4,58 m och höjd: 1,47 m) garanterar volym, rymlighet, flexibilitet och praktikalitet.

LÄS MER OM EXTERIÖR DESIGN LÄS MER OM INTERIÖR DESIGN
5

PEUGEOT i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit

I kupén i Peugeot 308 SportWagon upptäcker du den moderna rena linjen i Peugeot i-Cockpit. Peugeot i-Cockpit fick priset för 2013 års bästa interiör vid den 29:e International Automobile Festival och erbjuder en revolutionerande körupplevelse och en helt ny look och känsla.

LÄS MER OM PEUGEOT i-Cockpit