5 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA RCZ R

Med sin exklusiva design och dyrbara utrustning, erbjuder RCZ R sportcoupé oöverträffade körupplevelser.
1

LJUSSIGNATUR

LJUSSIGNATUR
LJUSSIGNATUR

Den nya grillen på RCZ är förlängd på båda sidor med en ljussignatur med sex LED-ljus, som syns dag som natt. De snyggt formade strålkastarna, som finns med halogenljus med en bakgrund i aluminium- eller xenonkurvljus med en bakgrund i titaniFinns som tillval - se prislistan för mer detaljer., ger bilen en modern och teknisk look.

Läs mer om den exteriöra designen
2

INDIVIDANPASSNING

  • INDIVIDANPASSNING 1
  • INDIVIDANPASSNING 2
  • INDIVIDANPASSNING 3
  • INDIVIDANPASSNING 4
  • INDIVIDANPASSNING 5
  • INDIVIDANPASSNING 6

Det finns många val för att individanpassa din bil så att du kan uttrycka din personlighet och samtidigt framhäva RCZ:ans elegans och moderna stil.
Blanksvarta kåpor till sidobackspeglarna, svartlackerad list i grillen, nya dekaler och nya 19" alufälgar är några av tillvalen som gör RCZ unik och särskiljande.
Pack Black tillvalet innehåller kåpor till sidobackspeglarna, lister i grillen, bågar och bromsok - allt i svart.

Läs mer om den exteriöra designen
3

FINISH

I bilens interiör har man lagt ner mycket arbete på designen hos varje del och man har använt material med utmärkt kvalitet. LäderklädselniFinns som tillval. med sina dubbla stickningar, inslag av matt krom och fint läder, den snyggt formade växelspaken omgiven av blanksvart finish - alla dessa detaljer förstärker den utmärkande och moderna karaktären hos RCZ.

Läs mer om den interiöra designen
4

MULTIMEDIA

MULTIMEDIA
MULTIMEDIA

RCZ kan utrustas med följande interaktiva multimediasystem:      

  • Nav Plus WIP teknikiFinns som tillval. som erbjuder navigation med en högupplöst 7"-skärm, med visning i perspektiv och Europakartor. Detta system har även en frontmatad MP3-kompatibel CD-spelare, radio med tre mottagningskällor, Bluetooth®-anslutning (handsfree kit och ljudströmning), USB- och telepluggsuttag och information om aktuella hastighetsgränser på de större vägarna. Arkamys ljudbehandling iFinns som tillval. förbättrar ljudkvaliteten genom att ljudkällan kan anpassas till antalet passagerare.
     
  • 3D WIP ComiFinns som tillval. - en exklusiv teknik som erbjuder 3D-kartor på en hårddisk, en CD- och DVD-spelare, en jukebox-funktion med 10 GB.
Läs mer om tekniken
5

MOTORLJUD

Motorljudet har ägnats särskild uppmärksamhet och med tekniken "Sound System" hörs olika ljud beroende på motorns funktion. Den akustiska atmosfären förstärks genom kvaliteten på den akustiska vindrutan och bilens utmärkta vibrationsnivå.

Läs mer om tekniken

AKTUELLT

SÖK EFTER NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

Hos din Peugeotåterförsäljare kan du få mer information.

Öppna söksidan

SE AKTUELLA KAMPANJER

Upptäck vilka kampanjer som pågår.

Läs mer