Hoppa till innehåll
Peugeot 4x4

Peugeot 4x4

Tuff terräng, snö och is eller vägar med svår framkomlighet ska inte behöva stoppa dig från att göra ditt jobb på ett professionellt vis. Därför har Peugeot tillsammans med Dangel tagit fram fyrhjulsdrift till samtliga Peugeots transportbilar.

 

Den franska tillverkaren Dangel är experter på fyrhjulsdrift och tillverkar 4X4 till produktionsbilar - med fokus på mångsidig användning, låg bränsleförbrukning och låga utsläppsnivåer till ett bra pris. På så vis kan du få din Peugeot transportbil precis som du vill ha den, utan att rucka på Peugeots höga kvalitetskrav.

LÄGRE BRÄNSLEKOSTNADER – MILJÖVÄNLIGT VAL

Systemet som Dangel har tagit fram för Peugeots transportbilar har två funktionslägen, vilket gör att du kan stänga av fyrhjulsdriften när den inte är nödvändig. Då blir transportbilen istället tvåhjulsdriven, vilket bland annat sänker bränsleförbrukningen. På så vis minskar du bränslekostnaderna, minskar däckslitage och minskar miljöpåverkan.

 

 

FYRHJULSDRIFT – OCH BÄTTRE MARKFRIGÅNG

När Peugeots transportbilar utrustas med fyrhjulsdrift från Dangel får du som förare en avsevärd ökning av bilens markfrigång. Exempelvis ökar markfrigången för en Peugeot Partner från 14,5 cm–20,5 cm i ett Dangel-konverterat fordon.

 

Hjulspår, tuffa passager och terräng som är svårframkomlig blir alltså betydligt mer lätthanterat med Peugots transportbilar och Dangels system.

SÄKERT – TRYGG FRAMKOMLIGHET

När du väljer Peugeots transportbilar med fyrhjulsdrift får du ett fordon som du kan lita på i alla väder. Du kommer kunna utföra ditt arbete utan att vara rädd för att fastna på fel plats. Även under svåra vägförhållanden kommer du alltid uppleva det som ett nöje att köra bilen. Oavsett årstid behöver du inte bekymra dig.