Hoppa till innehåll
508

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID 

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID

Upptäck den radikala och djärva designen hos Peugeot 508 Plug-In Hybrid. Njut av en enastående körupplevelse och avancerade tekniska innovationer. 

Med en effektiv plug-in hybridmotor med upp till 56 km räckvidd i ellägeRäckvidden i elläget är mellan 49 och 56 km beroende på vilka tillval som finns i bilen. Räckvidden kan variera beroende på faktiska körförhållanden (väder, körstil, osv.). För mer information, se www.peugeot.se..

 

ERBJUDANDEN
AKTUELLA ERBJUDANDEN

PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID

Från 459.900 kr
eller Business Lease från 4.559 kr/mån

EN NYSKAPANDE HALVKOMBI

Med sin låga och dynamiska silhuett, den djärva fronten och den kraftfulla och skarpa stilen uppvisar Peugeot 508 en lyckad kombination av sportighet och elegans. De välformade linjerna, den arbetade grillen och den nya ljussignaturen förstärker det stilrena, djärva och nyskapande uttrycket.
 

STRÅLKASTARE

För att ge bättre sikt i såväl dagsljus som mörker består märkets nya ljussignaturSom standard eller inte tillval beroende på version. av strålkastare med full LED-belysning och automatisk korrigering av inställningenDen här funktionen korrigerar automatiskt höjden på strålkastarna beroende på bilens last så att de inte bländar andra trafikanter., blinkers fram med LED-lampor samt statiskt kurvljus. Du ser och syns hela tiden för bästa möjliga körförhållande och bästa säkerhet.

BAKLYKTOR

Baktill kompletteras ljussignaturen med baklyktor med LED-lamporSom standard eller tillval beroende på version. och 3D-effekt i form av lejonklor som tänds på ett helt nytt sätt när du låser eller låser upp dörrarna. Ljusintensiteten justeras automatiskt beroende på ljusförhållandena, vilket gör att du syns bättre.

PANORAMATAK

Njut av den intensiva skönheten i landskapet utanför. PanoramataketSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version. ger unik vidvinkelsikt, även på baksätesplatserna.

KARMLÖSA DÖRRAR

De eleganta karmlösa dörrarna på den nya exklusiva halvkombin Peugeot 508 Plug-In Hybrid harmonierar perfekt med bilens stilrena linjer.

Mycket kunnande har lagts på att få fram skönhet och kvalitet utan kompromisser. Balans i proportionerna, detaljer och ytor som arbetats med precision – allt detta bidrar till intrycket av perfektion.

BAGAGEUTRYMME

Ett bagageutrymme med en volym på 487 literDet går också att öka volymen ytterligare genom att fälla ner hela eller en del av baksätet. med plats för resväskor och annat bagage, och som är ytterst praktiskt med den extra breda bakluckan.

Peugeot 508 kan också utrustas med en baklucka med hands free-funktionSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version. som tillsammans med nyckelfritt lås- och startsystem gör att du kan öppna och stänga bakluckan med en enkel rörelse med foten under den bakre stötfångaren.

PLUG-IN HYBRID

Baktill och på sidorna på bilen sitter speciella HYBRID-märken som visar att den tillhör gruppen plug-in hybrider.

För att underlätta när du kör i områden med restriktioner tänds en cyanfärgad LED-lampa längst upp i vindrutan när bilen körs i läge 100 % el. Lampan syns från utsidan.
FÖRARPLATSEN

DEN OSLAGBARA PEUGEOT i-COCKPIT®

Tag plats i Peugeot i-Cockpit®. Förarplatsen är smidig och visionär med en kompakt ratt, en anpassningsbar head up-display och en högupplöst 10-tums kapacitiv pekskärmSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version..

Instrumentpanelen och pekskärmen i Peugeot 508 Plug-In Hybrid erbjuder en samlad plats för alla dedikerade tjänster. Du kan till exempel se information om energiflöden, körlägeKörläge: El, Hybrid, Komfort eller Sport. Komfortläget är endast tillgängligt med AMVAR (adaptiv fjädring). Som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version., elektrisk räckvidd, bränsledriven räckvidd och effektmätarenEffektmätaren är en indikator för effektanvändning: Charge, Eco, Sport. . 

 

10" PEKSKÄRM

Den högupplösta kapacitiva pekskärmen på 10 tum ger tillgång till inställningsfunktioner och information om körningen med Peugeot 508 Plug-In Hybrid:
 

  • Energiflöde som visar hur hybridsystemet fungerar.
  • Statistik över förbrukningen av el och bensin under körningen.
  • Inställningar för batteriet.
  • Aktivering av funktionen e-Save.
  • Lokalisering av laddningsstationer och återstående räckvidd i ellägeVia navigationssystemet..

HÅLL DIG UPPKOPPLAD

Spegla dina bästa appar på den kapacitiva 10-tums pekskärmenSom standard eller inte tillgängligt beroende på version.  med hjälp av funktionen Mirror ScreenStandard, tillval eller ej tillgängligt beroende på version. Mirror Screen-funktionen speglar apparna på din smartphone till pekskärmen. Funktionen Mirror Screen via Android Auto™ (för Android-smartphones) eller Apple CarPlay™ (för iOS-smartphones) förutsatt att du har en mobiltelefon och internetpaket. Fungerar endast med dessa två appar när bilen är stillastående eller under körning, beroende på app, Vissa funktioner i apparna inaktiveras under körning. Visst innehåll som är kostnadsfritt på din smartphone kräver betald prenumeration på motsvarande app för Android Auto™ eller Apple CarPlay™. Se mer information på www.peugeot.se.  och laddaSom standard eller tillval beroende på version. Laddning via induktion för telefoner som är kompatibla med Qi-standard. din smartphone under mittkonsolen.

Res tryggt med uppkopplad 3D-navigationSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. med röstigenkänning och TomTom®-tjänsterMed TomTom-tjänster kan du se all information som du behöver för din körning i realtid: trafik, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas). som i realtid visar allt som är viktigt för körningen, däribland lokalisering av laddningsstationer för den som valt PEUGEOT 508 Plug-In Hybrid.

Hi-Fi FOCAL® – DET RENA LJUDET

Hi Fi-anläggningen premium FOCAL®Som standard eller tillval beroende på version. har tio högtalare och bästa ljudteknik. Med Peugeot 508 Plug-In Hybrid flyttas gränserna ännu mer vad gäller ljudupplevelsen i bilen.

 

 

INVÄNDIG KOMFORT

Peugeot 508 Plug-In Hybrid har bekväma AGRAktion Gesunder Rücken (tysk organisation för rygghälsa). Som standard eller tillval beroende på version.-certifierade förar- och passagerarsäten. AGR är en märkning som premierar såväl ergonomi som antalet inställningarInställning av sätets lutning, i längsled och vid svanken..

För optimal komfort väljer du säten med elstyrda reglage och minnesfunktion, värme och multipunktsmassageSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version. med hjälp av åtta luftfickor.

FÖRVARINGSFACK

Det finns en mängd förvaringsutrymmen fördelade över hela kupén. Framtill finns de i dörrpanelerna och inne i och under mittkonsolen. Även för baksätespassagerarna finns det förvaring nära till hands.

TIDLÖSA MATERIAL

Välj detaljer och stoppning i premiummaterial för att anpassa din Peugeot 508 Plug-In Hybrid helt efter ditt eget välbefinnande.

Interiören i Peugeot 508 Plug-In Hybrid, med fuskläderNappaläder finns som tillval. Halvläder finns som standard. och Alcantara® som standard, har en ratt klädd i perforerat fullnarvsläder, medan instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol är klädda i Zebrano träimitationNappaläder finns som tillval. Halvläder finns som standard..
TEKNIK

NIGHT VISION

 

Med den infraröda kameran i systemet Night VisionSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version. kan man vid mörkerkörning och vid nedsatt sikt lättare upptäcka fotgängare och djur framför bilen, vilket ökar säkerheten.

Bilden visas då i ditt synfält i displayen tillsammans med en varningssignal.

 
 

EN DELVIS SJÄLVKÖRANDE BIL

 

Med ”Highway Assist”Som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. kan Peugeot 508 bli delvis självkörande.

Med radarn mitt i den främre stötfångaren och kameran längst upp i vindrutan anpassar den adaptiva farthållaren med Stop & Go-funktion automatiskt bilens hastighet efter fordonet framför, så att avståndet hela tiden är konstant.

Farthållaren är kopplad till systemet Highway Assist som håller bilen i den position på vägbanan som föraren väljer.

 

OPTIMERA RÄCKVIDDEN

508 Plug-In Hybrid erbjuder fyra körlägen:

REGENERATIV BROMSNING

Med det här systemet kan energi återvinnas under inbromsning och fartminskning. Detta gör att du kan ladda batteriet och delvis utöka räckvidden när du kör i elektriskt läge.

Bromsfunktionen kan aktiveras så att bilen kan sakta in utan att bromspedalen används. Den här funktionen verkar som en motorbroms och kan ladda batteriet.

LITIUMJONBATTERI (300 V)

 

TEKNISK INFORMATION

PLUG-IN HYBRID

Den kombinerade maximala effekten är 165 kW/225 hk vid körning. Peugeot 508 Plug-In Hybrid är utrustad med:
 

  • En bensinmotor PureTech 132 kW/180 hk.
  • En elmotor 80 kW/110 hk.
  • Den nya automatlådan EAT8.
 
RÄCKVIDD & LADDNING

Litiumjonbatteriets räckvidd med Peugeot 508 Plug-In Hybrid låter dig resa upp till 56 km i elektriskt läge enligt WLTPRäckvidden i elläget är mellan 49 och 56 km beroende på vilka tillval som finns i bilen. Batteriets räckvidd kan variera beroende på faktiska körförhållanden (väder, körstil, osv.)..

Beräknade fullständiga laddningstider:

 

MÅTT

EXTERIÖRA MÅTT

 

BAGAGEUTRYMME
  • 487 liter
  • Upp till 1 537 liter med nerfällt baksäte.
PRISLISTA & BROSCHYR

 

 

I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot 508 Plug-In Hybrid.

 

TILLBEHÖR