Hoppa till innehåll
508 SW

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID 

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID

Upptäck Peugeot 508 SW: en avancerad kombi med imponerande design. Med komforten hos en stor SUV, rymligheten hos en kombi, sportigheten hos en kupé och tekniska funktioner utan kompromisser. 

Peugeot 508 SW är utrustad med en effektiv plug-in hybridmotor med upp till 56 km WLTP-räckvidd i ellägeRäckvidden i elläget är mellan 49 och 56 km beroende på vilka tillval som finns i bilen. Räckvidden kan variera beroende på faktiska körförhållanden (väder, körstil, osv.). För mer information, se www.peugeot.se. . 

 

ERBJUDANDEN
AKTUELLA ERBJUDANDEN

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID

Från 479.900 kr
eller Business Lease från 4.719 kr/mån
 

EN DJÄRV KOMBI

Med en vass och kraftfull stil, slimmade linjer och en uttrycksfull kylargrill, utstrålar Peugeot 508 SW en modern elegans som är både generös och stark. Baktill framhäver de dubbla kromade avgasrörenSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version.  den sportiga stilen, och det blanksvarta fältet uppvisar en ny ljussignatur med 100 % LEDSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. och helt nya 3D-effekter.

 

LJUSSIGNATUR

För att ge bättre sikt och optimal säkerhet består märkets nya ljussignaturSom standard eller tillval beroende på version. fram av strålkastare med Full-LED-belysning – Peugeot Full LED Technology – med automatisk korrigering av inställningenDen här funktionen korrigerar automatiskt höjden på strålkastarna beroende på bilens last så att de inte bländar andra trafikanter., blinkers med LED-lamporSom standard eller tillval beroende på version. samt statiskt kurvljus.

BAKLYKTOR

Baktill kompletteras ljussignaturen med baklyktor med LED-lamporSom standard eller tillval beroende på version. och 3D-effekt i form av lejonklor som tänds på ett helt nytt sätt när du låser eller låser upp dörrarna. Ljusintensiteten justeras automatiskt beroende på ljusförhållandena, vilket gör att du syns bättre.

PANORAMATAK

TakluckanSom tillval eller inte tillgänglig beroende på version. med stor öppning ger fri utsikt och massor av ljus även på platserna i baksätet. Gardinen som matchar inredningen i taket skyddar mot solen och skapar också en mer ombonad miljö.

KARMLÖSA DÖRRAR

De eleganta karmlösa dörrarna på den nya exklusiva kombin Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid harmonierar perfekt med bilens stilrena linjer.

BAGAGEUTRYMME

Bagageutrymmet har stor kapacitetVolym i bagageutrymmet = 530 liter med insynskydd och upp till 1 780 liter med fällda ryggstöd i baksätet. och gott om plats för resväskor och annat bagage. Det är mycket praktiskt med skenorna på golvet och bagagenätet som skyddar vid höga lasterSom standard eller tillval beroende på version.. Med den låga lasttröskeln och den extra breda bakluckan har Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid en imponerande lastvolym som är lätt att komma åt.

Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid kan också utrustas med en motordriven baklucka med hands free-funktionSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version.. Tillsammans med nyckelfritt lås- och startsystem kan den öppnas med en enkel rörelse med foten under den bakre stötfångaren.

PLUG-IN HYBRID

Baktill och på sidorna på bilen sitter speciella HYBRID-märken som visar att den tillhör gruppen plug-in hybrider.

För att underlätta när du kör i områden med restriktioner tänds en cyanfärgad LED-lampa längst upp i vindrutan när bilen körs i läge 100 % el. Lampan syns från utsidan.
FÖRARPLATSEN

VISIONÄR FÖRARPLATS

Med den kompakta ratten, konfigurabla digitala head-up displayen och 10-tums kapacitiva HD-pekskärmenSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version., utlovar Peugeot i-Cockpit® obegränsad ergonomi och körglädje i den toppresterande Peugeot 508 SW.

Instrumentpanelen och pekskärmen i Peugeot i-Cockpit innebär en hel värld av information om energiflöde, körlägeKörläge: El, Hybrid, Komfort eller Sport. Komfortläget är endast tillgängligt med AMVAR (adaptiv fjädring). Som standard, tillval eller ej tillgängligt beroende på version., elektrisk räckvidd, bränsleräckvidd och effektmätareEffektmätaren är en indikator för effektanvändning: Charge, Eco, Sport..

 

10" PEKSKÄRM

Den högupplösta kapacitiva pekskärmen på 10 tumSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. ger tillgång till inställningsfunktioner och information om körningen med Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid:

  • Energiflöde som visar hur hybridsystemet fungerar.
  • Statistik över förbrukningen av el och bensin under körningen.
  • Inställningar för batteriet.
  • Aktivering av funktionen e-Save.
  • Lokalisering av laddningsstationer och återstående räckvidd i ellägeVia navigationssystemet..

STÄNDIG UPPKOPPLING

Spegla dina bästa appar på den kapacitiva 10-tums pekskärmenSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. med hjälp av funktionen Mirror ScreenStandard, tillval eller ej tillgängligt beroende på version. Mirror Screen-funktionen speglar apparna på din smartphone till pekskärmen. Funktionen Mirror Screen via Android Auto™ (för Android-smartphones) eller Apple CarPlay™ (för iOS-smartphones) förutsatt att du har en mobiltelefon och internetpaket. Fungerar endast med dessa två appar när bilen är stillastående eller under körning, beroende på app, Vissa funktioner i apparna inaktiveras under körning. Visst innehåll som är kostnadsfritt på din smartphone kräver betald prenumeration på motsvarande app för Android Auto™ eller Apple CarPlay™. Se mer information på www.peugeot.se. och laddaSom standard eller tillval beroende på version. Laddning via induktion för telefoner som är kompatibla med Qi-standard. din smartphone under mittkonsolen.

Res tryggt med uppkopplad 3D-navigationSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version.  med röstigenkänning och TomTom®-tjänsterMed TomTom-tjänster kan du se all information som du behöver för din körning i realtid: trafik, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas). som i realtid visar allt som är viktigt för körningen, däribland lokalisering av laddningsstationer för den som valt PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid.

LJUDANLÄGGNING HiFi FOCAL®

I Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid finns en HiFi-anläggning av märket FOCAL®Som standard eller tillval beroende på version., känt för sin patenterade teknik och unika ljudsignatur.

 

ERGONOMISKA SÄTEN

Tag plats och njut av komforten i de AGR-märktaAktion Gesunder Rücken (tysk organisation för rygghälsa) är en märkning som åremierar såväl ergonomi som antalet inställningar (sätets inställning i längsled och dess lutning samt svankstöd). Som standard eller tillval beroende på version. sätena. De går att ställa in i längsled och lutning och har personligt inställbart svankstöd med minnesfunktion2 minneslägen. Som tillval..

För att göra det ännu bekvämare för dig har Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid ett exklusivt system för multipunktsmassage5 exklusiva massageprogram med hjälp av 8 luftfickor. Som tillval eller inte tillgängligt beroende på version. i förarsätet och det främre passagerarsätet.

SMART FÖRVARING

Det finns en mängd praktiska förvaringsutrymmen fördelade i kupén i Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid. Bredvid förar- och passagerarsätet finns de i dörrpanelerna, i armstödet och i mittkonsolen.

Även för passagerarna i baksätet finns det förvaring nära till hands. 

INVÄNDIG KLÄDSEL

Tag plats i den moderna och raffinerade kupén i Peugeot  508 SW Plug-In Hybrid. Genom att kombinera de ädla och tidlösa materialen i inredning och sätesklädsel kan alla skapa sin egen personliga miljö och göra varje resa till en fantastisk upplevelse.
TEKNIK

NIGHT VISION

 

Med den infraröda kameran i systemet Night VisionSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version. kan man vid mörkerkörning och vid nedsatt sikt lättare upptäcka fotgängare och djur framför bilen, vilket ökar säkerheten.

Bilden visas då i ditt synfält i displayen tillsammans med en varningssignal.

 

EN DELVIS SJÄLVKÖRANDE BIL

 

Med ”Highway Assist”Som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. kan Peugeot 508 SW bli delvis självkörande.

Med radarn mitt i den främre stötfångaren och kameran längst upp i vindrutan anpassar den adaptiva farthållaren med Stop & Go-funktion automatiskt bilens hastighet efter fordonet framför, så att avståndet hela tiden är konstant.

Farthållaren är kopplad till systemet Highway Assist som håller bilen i den position på vägbanan som föraren väljer.

 

OPTIMERA RÄCKVIDDEN

508 SW Plug-In Hybrid erbjuder fyra körlägen:
 

REGENERATIV BROMSNING

Med det här systemet kan energi återvinnas under inbromsning och fartminskning. Detta gör att du kan ladda batteriet och delvis utöka räckvidden när du kör i elektriskt läge.

Bromsfunktionen kan aktiveras så att bilen kan sakta in utan att bromspedalen används. Den här funktionen verkar som en motorbroms och kan ladda batteriet.

LITIUMJONBATTERI (300 V)

TEKNISK INFORMATION

PLUG-IN HYBRID

Den kombinerade maximala effekten är 165 kW/225 hk vid körning. Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid är utrustad med:
 

  • En bensinmotor PureTech 132 kW/180 hk.
  • En elmotor 80 kW/110 hk.
  • Den nya automatlådan EAT8.
 
RÄCKVIDD & LADDNING

Litiumjonbatteriets räckvidd med Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid låter dig resa upp till 56 km i elektriskt läge enligt WLTPRäckvidden i elläget är mellan 49 och 56 km beroende på vilka tillval som finns i bilen. Batteriets räckvidd kan variera beroende på faktiska körförhållanden (väder, körstil, osv..

Beräknade fullständiga laddningstider:

 

MÅTT

EXTERIÖRA MÅTT

 

BAGAGEUTRYMME
  • 530 liter
  • Upp till 1 780 liter med nerfällt baksäte.
PRISLISTA & BROSCHYR

 

 

I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid.

 

TILLBEHÖR