UPPTÄCK ALLA PEUGEOTBILAR

PEUGEOT 108 TOP!

CITYBILAR

Ekonomiska citybilar att upptäcka världen i
Ju finare föremål, desto mindre paket. Och även om de är kompakta till storleken, är våra citybilar fulla av teknik som gör vardagskörningen mycket roligare. De här bilarna är bränslesnåla, har en bekväm kupé och den eleganta exteriör som Peugeotbilarna är kända för.

208gti

HALVKOMBI

En lyckad kombination av snygg stil och kraftfull prestanda.
Peugeots utbud av kompakta halvkombi ger dig en unik körupplevelse varje gång du ger dig ut på vägen. Dessa halvkombimodeller har slanka linjer, glänsande krom och fräcka aluminiumfälgar. Hela Peugeots speciella stil, och lite till, kommer fram här.

308 SW

KOMBI

Kombimodeller för familjer och företagare
Peugeots kombimodeller erbjuder de praktiska funktioner som du behöver i vardagen. De är perfekta när du kör barnen till skolan, storhandlar eller pendlar till jobbet. Flexibilitet är ett framträdande drag hos alla våra kombimodeller. 

Peugeot e-208

ELBILAR OCH HYBRIDER

Nu fortsätter Peugeot-familjen att växa och förnya sig. Med elbilar och hybrider bygger vi vidare på innovations- och miljötänket som länge präglat Peugeot. Med de kommande hybriderna nya Peugeot 508, nya Peugeot 508 SW, Peugeot 3008 SUV och elbilen nya Peugeot e-208 är det dags att ta nästa kliv framåt.

SUV

SUV för den moderna familjen
Snygg stil utan att det försämrar de praktiska funktionerna. Peugeots SUVar ger dig det bästa från två världar. De är kompakta men ändå rymliga. Robusta men ändå eleganta. Behagliga och effektiva. Oavsett om du mest kör i stadstrafik eller om du ger dig ut på de stora äventyren, finns det en Peugeot SUV för dig och din familj.

PEUGEOT 308 SW

FAMILJEBILAR

Familjebilar som kombinerar rolig körning med praktisk funktion
Vi hos Peugeot vet att praktiska funktioner inte är något hinder för goda körupplevelser. Peugeot 308 SW kombinerar praktisk rymlighet med körglädje och komfort.

Nya Peugeot Rifter

MPV

Nya PEUGEOT Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna, tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig och flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse.

traveller

UPP TILL 9 PLATSER

Stor och bekväm minibuss
Har du inte tillräckligt med plats för den växande barnaskaran? Eller har ditt företag vuxit ur bagageutrymmet i bilen? Med nya Peugeot Traveller kan du kombinera ordentligt med bagage och upp till 9 passagerare. Nya Peugeot Traveller finns i tre olika länger och fyra olika utrustningsnivåer, vilket betyder att den skräddarsys allt efter kundens behov och önskemål.