COVID19-information LÄS MER

UPPTÄCK ALLA PEUGEOTBILAR

Peugeot 3008

SUV

Snygg stil utan att det försämrar de praktiska funktionerna. Peugeots SUV:ar ger dig det bästa från två världar. De är kompakta men ändå rymliga. Robusta men ändå eleganta. Behagliga och effektiva. Oavsett om du kör i stadstrafik eller om du ger dig ut på de stora äventyren finns det en Peugeot SUV för dig och din familj.

Peugeot e-2008

ELBILAR

Med Peugeots elbilar tar du dig smidigt runt på 100 % elektriskt drift. Perfekt som citybil eller vardaglig pendlingsbil. Upplev den behagliga körkänslan och den tysta kupén. Ladda bilen smidigt hemma eller på offentliga laddstationer och kör vidare med noll CO2-utsläpp.

Peugeot 508 hybrid

PLUG-IN HYBRIDER

Våra plug-in hybrider (laddhybrider) är mångsidiga och tillgodoser alla dina behov. Genom att kombinera eldrift med bensindrift tar de dig smidigt till alla dina vardagsdestinationer på 100 % elektricitet. Dessutom erbjuder de även kraftfulla motorer och fyrhjulsdrift.

Peugeot 208

CITYBILAR

Ju finare föremål desto mindre paket. Trots att de är kompakta till storleken är våra citybilar fulla av teknik som gör vardagskörningen mycket roligare. De här bilarna är bränslesnåla och ekonomiska med en bekväm kupé och elegant exteriör.

Peugeot 508

HALVKOMBI

Peugeots utbud av kompakta halvkombimodeller kombinerar snygg stil och kraftfull prestanda. Du får en unik körupplevelse varje gång du ger dig ut på vägen. Med slanka linjer, glänsande krom och fräcka aluminiumfälgar kommer hela Peugeots speciella stil, och lite till, fram här.

Peugeot 508 SW

KOMBI

Peugeots kombimodeller erbjuder familjer och företagare de praktiska funktioner som behövs i vardagen. De är perfekta när du kör barnen till skolan, storhandlar eller pendlar till jobbet. Flexibilitet är ett framträdande drag hos alla våra kombimodeller.

Peugeot 5008

FAMILJEBILAR

Peugeot vet att praktiska funktioner inte är något hinder för goda körupplevelser och väldesignade bilar. Peugeots familjebilar kombinerar praktisk rymlighet med körglädje och komfort. Våra SUV:ar är lämpade för familjer av alla storlekar. Välj den bil som passar er bäst.

Peugeot Rfiter

MPV

Behöver du kombinera flera sittplatser med rymligt lastutrymme för dina utflykter och äventyr? Peugeot Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna och tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig, flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse. Peugeot e-Rifter finns även med elektrisk motor.

Peugeot Traveller

UPP TILL 9 PLATSER

Har du inte tillräckligt med plats för familjen? Eller har ditt företag vuxit ur bagageutrymmet i bilen? Med minibussen Peugeot Traveller eller Peugeot e-Traveller kan du kombinera ordentligt med bagage och upp till nio passagerare. Peugeot Traveller finns i tre olika länger, fyra olika utrustningsnivåer och kan skräddarsys helt efter kundens behov och önskemål.