COVID19-information LÄS MER

UPPTÄCK ALLA PEUGEOTBILAR

PEUGEOT 108 TOP!

CITYBILAR

Ju finare föremål desto mindre paket. Trots att de är kompakta till storleken är våra citybilar fulla av teknik som gör vardagskörningen mycket roligare. De här bilarna är bränslesnåla och ekonomiska med en bekväm kupé och elegant exteriör.

Peugeot 208 gti

HALVKOMBI

Peugeots utbud av kompakta halvkombimodeller kombinerar snygg stil och kraftfull prestanda. Du får en unik körupplevelse varje gång du ger dig ut på vägen. Med slanka linjer, glänsande krom och fräcka aluminiumfälgar kommer hela Peugeots speciella stil, och lite till, fram här.

308 SW

KOMBI

Peugeots kombimodeller erbjuder familjer och företagare de praktiska funktioner som behövs i vardagen. De är perfekta när du kör barnen till skolan, storhandlar eller pendlar till jobbet. Flexibilitet är ett framträdande drag hos alla våra kombimodeller.

SUV

Snygg stil utan att det försämrar de praktiska funktionerna. Peugeots SUV:ar ger dig det bästa från två världar. De är kompakta men ändå rymliga. Robusta men ändå eleganta. Behagliga och effektiva. Oavsett om du kör i stadstrafik eller om du ger dig ut på de stora äventyren finns det en Peugeot SUV för dig och din familj.

Peugeot e-208

ELBILAR

Med Peugeots elbilar tar du dig smidigt runt på 100 % elektriskt drift. Perfekt som citybil eller vardaglig pendlingsbil. Upplev den behagliga körkänslan och den tysta kupén. Ladda bilen smidigt hemma eller på offentliga laddstationer och kör vidare med noll CO2-utsläpp.

Peugeot hybridbilar

PLUG-IN HYBRIDER

Nu bygger vi vidare på innovations- och miljötänket som länge präglat Peugeot. Våra plug-in hybrider (laddhybrider) kombinerar eldrift med bensindrift och tar dig smidigt till alla dina vardagsdestinationer på 100 % elektricitet. Dessutom med kraftfulla motorer och fyrhjulsdrift. Nu är det dags att ta nästa kliv framåt.

PEUGEOT 308 SW

FAMILJEBILAR

Peugeot vet att praktiska funktioner inte är något hinder för goda körupplevelser och väl designade bilar. Peugeot 308 SW är familjebilen som kombinerar praktisk rymlighet med körglädje och komfort. Våra SUV:ar är lämpade för familjer av alla storlekar. Välj den bil som passar er bäst.

Nya Peugeot Rifter

MPV

Behöver du kombinera flera sittplatser med rymligt lastutrymme för dina utflykter och äventyr? Peugeot Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna och tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig, flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse.


traveller

UPP TILL 9 PLATSER

Har du inte tillräckligt med plats för familjen? Eller har ditt företag vuxit ur bagageutrymmet i bilen? Med minibussen Peugeot Traveller kan du kombinera ordentligt med bagage och upp till nio passagerare. Peugeot Traveller finns i tre olika länger, fyra olika utrustningsnivåer och kan skräddarsys helt efter kundens behov och önskemål.