INTERIÖR DESIGN

Kupén i Peugeot 508 har allt designats för att ge föraren konstant körglädje och passagerarna en avkopplande miljö.

NOGGRANNHET I DETALJERNA

/image/11/0/peugeot_508_2014_181_fr_img1.50110.jpg

Den eleganta designen hos Peugeot 508 märks in i minsta detalj. När du sätter dig i bilen omges du av en exklusiv interiör som är framtagen för komfort och ren njutning. Så fort du ser den tekniskt avancerade förarplatsen, med head-up-display i färg, den stilfulla instrumentpanelen och 7”-pekskärmen, känner du dig genast lugn och avslappnad.

Runt omkring dig ser du detaljer, dekorationer och säten med de finaste material – en sofistikerad blandning av krom, blänkande och matta svarta ytor och läderBilsäten i läder och andra materialett tydligt bevis för att Peugeot 508 har en fin känsla för elegans.i

VERKLIG KOMFORT

/image/06/7/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5082.50067.jpg

Interiören i Peugeot 508 har tagits fram med största omsorg för att ge alla i bilen maximal komfort. Kupén är lika rymlig som den är elegant och det finns gott om utrustning och funktioner för att öka nöjet för alla som färdas i bilen.

/image/06/8/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5083.50068.jpg

LÅS UPP OCH STARTA UTAN NYCKEL

Tack vare keylessfunktionen (med elektronisk nyckel) går Peugeot 508 väldigt lätt att låsa upp och starta. Den vanliga mekaniska nyckeln har ersatts av en elektronisk nyckel som du kan ha i fickan eller väskan. Det räcker att du rör vid handtaget för att låsa upp eller låsa dörrarna. När du satt dig kan du starta eller stänga av motorn genom att helt enkelt trycka på knappen Start/Stop.

/image/06/9/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_50814.50069.jpg

FÖRVARING

För att optimera utrymmet och bekvämligheten har Peugeot 508 gott om förvaringsplatser som gör livet lite enklare för alla som färdas i bilen: ett förvaringsutrymme i mittkonsolen, ett handskfack med friskluftsventilation, två kopphållare fram och två bak,i flaskhållare på insidan av alla dörrar, ett förvaringsutrymme under armstödet och en borttagbar askkopp.

LUFTKONDITIONERING MED FYRA ZONER

Utöver automatisk klimatanläggning med två zoner kan Peugeot 508 även erbjuda klimatanläggning med fyra zoner. På så sätt kan alla i bilen välja önskad temperatur för just sin del av bilen – för individuell och maximerad komfort.

BAGAGELUCKA

Bagageluckans lasttröskel på Peugeot 508 sedan har sänkts för att öka bekvämligheten. Det generösa bagageutrymmet på 545 liter (515 dm3 VDA) kan ökas till 1 581 liter (1 381 dm3 VDA) genom att baksätena fälls ned. Och extra förvaringsutrymmen under bagagerumsmattan ger ytterligare lastkapacitet på 48 liter (42 dm3 VDA).i

BILKLÄDSEL

För klädseln finns en mängd olika tyger och lädermaterial att välja bland.

 • Drop Tramontane (tyg)
 • Cocher Tramontane (tyg)
 • Cocher Guérande/Tramontane (tyg)
 • Nervuron Aries (tyg)
 • Marston Tramontane (halvläder)i
 • Marston Tramontane (halvläder)
  med röda sömmari
 • Tramontane Claudia (läder)i
 • Beige Aries Claudia (läder)i
 • Brown Cohiba Nappa (läder)i
 • Tramontane Nappa (läder)i
 • Tramontane Nappa (läder)
  med röda sömmari