COVID19-information LÄS MER

EXTERIÖR DESIGN

EN KRAFTFULL PERSONLIGHET

traveller

Lekfull och inbjudande – men PEUGEOT Traveller kan även demonstrera sin kraft. Med sin nya vertikala kylargrill, sin karakteristiska ljussignatur i LEDi och sina Xenon-strålkastarei integrerade i karossen, uttrycker PEUGEOT Traveller sin stil på ett kraftfullt sätt.

ANPASSNINGSBAR EFTER DINA ÖNSKEMÅL

/image/78/0/peugeot_traveller_layout1-5.77780.jpg

PEUGEOT Traveller är tillgänglig i 3 längder. I varje version finns plats för 8 personer som kan dra nytta av gott om utrymme på respektive sittplats.  
Tack vare bilens begränsade höjd på 1,90 m, kan du enkelt parkera på parkeringsplatser i städer eller i underjordiska parkeringsgarage, i shoppingcenter eller i turistzoner.

/image/84/9/peugeot_traveller_galerie-6-2.45849.jpg

ENKEL ATT KLIVA I OCH UR

Med skjutdörrarnas handsfree-funktioni, kan du enkelt öppna eller stänga dörrarna på PEUGEOT Traveller, även om du har händerna fulla. Den här nya utrustningen gör det möjligt att låsa, öppna och stänga sidoskjutdörrarna med en enkel fotrörelse under fordonets bakre stötfångare. Det räcker att du bär din elektroniska nyckel på dig.

/image/82/4/peugeot_traveller_galerie-7-2.77824.jpg

För att du enkelt ska komma åt bagageutrymmet på parkeringsplatser som är för trånga för att öppna bagageluckan, är bakrutan öppningsbar.

EN KÄNSLA AV FRIHET

/image/85/2/peugeot_traveller_galerie-8-2.45852.jpg

PEUGEOT Traveller är utrustad med den nya generationens Grip control®i som bidrar till att förbättra dragkraften tack vare bilens antispinnsystem. Snö, alla vägtyper, sand, ESP (standard eller av). Med hjälp av reglaget placerat på instrumentpanelen väljer du den dragkraft som lämpar sig bäst för den aktuella terrängen. Du behöver inga mer undanflykter.