INTERIÖR DESIGN

KÖRKOMFORT

/image/82/7/peugeot_traveller_galerie-10-2.77827.jpg

Invändigt i den kompakta PEUGEOT Traveller kan du i all bekvämlighet spela kort medan föraren kör. Fotsteget gör det lättare att kliva upp till de upphöjda sätena, som ger dig kunglig utsikt över vägen och en förarplats av dignitet. Tag plats: förarplatsen har en stilren och modern utformning i eleganta material och med innovativ utrustning.

STÖRRE MODULARITET OCH ÖKAD FLEXIBILITET

/image/78/6/peugeot_traveller_layout6-7.77786.jpg
/image/78/7/peugeot_traveller_layout6-8.77787.jpg

För var och en av de 3 längderna, är PEUGEOT Traveller tillgänglig i konfigurationerna 5, 7 eller 8 platser. Den är utformad för att kunna anpassas efter alla dina önskemål.
Den andra och tredje raden består av ett delat säte 2/3–1/3, vars två delar är var sin separat enhet som kan förflyttas i valfri position på sina respektive skenor. Det bakre utrymmet kan alltså moduleras om på ett enkelt sätt.
För ytterligare modularitet kan sätena tas ut eller positioneras om med hjälp av skenorna.

Sist men inte minst är det möjligt att i kombiversionen PEUGEOT Traveller transportera långa föremål på upp till 3,50 mifunktionen är endast tillgänglig på versionen Active, genom att du fäller ryggen på passagerarsätet fram.

FÖR ATT SE LIVET UR PANORAMAPERSPEKTIV

/image/89/8/peugeot_traveller_gallery-14.77898.jpg

De två separata glastaken sprider ett unikt ljus i kupén och ger dig en panoramavy mot himlen.
Den multifunktionella kupén är utrustad med inbyggd stämningsbelysning i LEDi, som i kombination med de individuella ljuskällorna ökar bekvämligheten för alla i bilen.
För att ytterligare öka välbefinnandet i bilen, är kombiversionen PEUGEOT Traveller utrustad med individuella luftutblås och med en klimatanläggningsfunktion för behaglig luftcirkulation till de bakre platserna, som är unik för segmentet.

OPTIMERADE RESFÖRHÅLLANDEN

/image/83/3/peugeot_traveller_galerie-14-2.77833.jpg
/image/83/4/peugeot_traveller_galerie-15-2.77834.jpg
/image/79/1/peugeot_traveller_layout9-3.77791.jpg

För att underlätta resor med familj eller vänner, ingår barnspegel, nedfällbara bord integrerade i framsätenas ryggstöd, solskyddsgardiner för platserna i tredje raden samt en bagagerumshyllai ingår i standardutrustningen.

EN MAXIMERAD LASTVOLYM

Kombiversionen PEUGEOT Traveller kan anpassas efter alla dina lastbehov. För att dra nytta av koffertens volym på 1350 liter räcker det att fälla sätena i den tredje raden. I helt nedfällt läge ökar bagageutrymmets volym till 1978 liter, och sedan till 3397 liter om du även fäller ner sätena i den andra raden.
Om du slutligen fäller ner ryggstödet på det främre passagerarsätet kan du i PEUGEOT Traveller transportera föremål på upp till 3,50 meters längdi.