Jobba hos oss

Jobba hos oss

K.W. Bruun Autoimport AB hanterar importen av Peugeot person- och transportbilar samt reservdelar till den svenska marknaden. I Sverige har Peugeot ett brett återförsäljarnät som består av ca 77 auktoriserade återförsäljare och ca 90 auktoriserade verkstäder som servar de omkring 213 000 person- och transportbilar som rullar på de svenska vägarna.

Reservdelssupport

Generalagenten för Peugeot, DS, Opel och Eurorepar Car Service söker nu en duktig reservdelssupport till vår servicemarknadsavdelning. Du blir en viktig del av vårt team, där hög fokus läggs på kundservice och leveringssäkerhet till våra ca 200 återförsäljare.
 
TJÄNSTEN
Vi söker en person som brinner för arbete med kundservice och som tycker om att tala i telefon. En person som har förmågan att kunna sätta kunden i centrum, kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och ha känslan för detaljer vilket säkerställer en hög kvalitetsnivå.
Du refererar direkt till avdelningschefen i team som hanterar alla våra varumärken och som ansvarar för leveranser av reservdelar till våra återförsäljare i Sverige. Systemen vi använder för logistikstyrning och fakturering är bl.a. IBS/Astro/Dracar.
Dina arbetsuppgifter kommer primärt omfatta:
 

 • Logistik- och reservdels support via telefon och mail.
 • Hantering och uppföljning av speciellt brådskande ärenden.
 • Problemlösning i samarbete med respektive leverantör.
 • Intern koordinering med våra varulager.
 • Diverse statusrapporteringar.
 • Uppdatering av reservdels dokumentation mm.

 
Du kommer bli en del av K.W. Bruuns servicemarknadsavdelning och kommer sitta placerad i ett öppet kontorslandskap i våra moderna lokaler i Malmö/Hyllie.
 
DIN PROFIL
Det kan finnas flera ingångsvinklar till tjänsten, men det är en fördel om du är utbildad inom bilbranschen och bilreservdelar, gärna med ett par års erfarenhet med hantering av reservdelar eller liknande.

Vi söker en serviceorienterad person som kan hantera flera olika uppgifter samtidigt och som kan tillgodose sig och dela med sig av information och goda förslag.
 
Där utöver förväntar vi att du:

 • Kan hantera engelska och svenska i tal och skrift.
 • Har lust att lära dig mycket om logistiken på en reservdelsavdelning.
 • Är van vid IT och olika system.
 • Är en ansvarsfull och lösningsorienterad team-player.
 • Är en god och hjälpsam kollega med gott humör.
 • Har du kunskap om våra varumärken är det en fördel men inget krav.

 
VI ERBJUDER
K.W. Bruun Autoimport AB erbjuder ett jobb med självständigt ansvar och utmaningar där du får möjlighet att kunna påverka ditt arbete likaså avdelningens utveckling. K.W. Bruun Autoimport AB är ett framgångsrikt företag med höga ambitioner i en oformell arbetsmiljö med engagerade kollegor, där öppen och ärlig dialog bidrar till vår gemensamma utveckling.
 
Hos oss möter du ca 60 duktiga och engagerade kollegor, som alla bidrar till en organisation och en arbetsmiljö präglat av dynamik, vilja och samarbetsförmåga.
 
Förutom personlig utveckling erbjuder vi en branschenlig lön, förmånlig pension, friskvårdsbidrag och en rad andra personalförmåner.
 
Vi ser fram emot din ansökan!