COVID19-information LÄS MER

Jobba hos oss

Jobba hos oss

K.W. Bruun Autoimport AB hanterar importen av Peugeot person- och transportbilar samt reservdelar till den svenska marknaden. I Sverige har Peugeot ett brett återförsäljarnät som består av ca 77 auktoriserade återförsäljare och ca 90 auktoriserade verkstäder som servar de omkring 213 000 person- och transportbilar som rullar på de svenska vägarna.

  • Account Manager

Vi söker en Account Manager till K.W. Bruuns företagsavdelning.
Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre?
Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? K.W. Bruun söker nu en Account Manager för att förstärka säljteamet i Sverige.
 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du ingår i ett nationellt team som ansvarar för hela produktportföljen och skapar B2B försäljningen med ramavtal och leads åt våra återförsäljare. Du har stora möjligheter att påverka och utveckla din säljprocess där du själv med stöd från B2B manager ansvarar över egen aktivitet och budget.
På K.W. Bruun får du en arbetsplats med genuin affärs- och säljkultur där teamandan är stark och respektfull. Du arbetar i högt tempo tillsammans med erfarna kollegor. Du kommer att arbeta på vårt moderna kontor i Hyllie Malmö och kommer löpande att få utbildning internt inom såväl försäljning som produkt.

 
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära försäljning genom telefon, en del reser förekommer. Du ansvarar själv för hela säljprocessen med allt från prospektering, mötesbokning samt genomförande till avtalsskrivning. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter förväntas du även över tid delta i olika utvecklingsprojekt med syfte att förbättra och optimera företagsförsäljningen i stort.

 
VEM ÄR DU?

Du har jobbat med B2B försäljning. Vi ser det som en avgörande faktor att du som person har passion för försäljning och dialogen med kunder och att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina möten. Du skulle vara perfekt för oss om Du är en bra teamspelare som kan hantera människor smidigt och professionellt. Gärna erfarenhet och intresse av bilbranschen.
 
Vi ser gärna att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning. Du har tidigare arbetat med uppsökande försäljning med budgetansvar. Att du talar och skriver svenska och engelska är ett krav. Samt god vana av Office paketet. Som person är du relationsskapande samt duktig på att hålla högt tempo för att nå högt uppsatta mål.

Vi går igenom ansökningarna löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.
Vi ser fram emot din ansökan!