Hoppa till innehåll
Privatleasa Peugeot i 12 månader

PRIVATLEASA EN PEUGEOT SUV – 12 ELLER 36 MÅNADER, SAMMA PRIS

Nu erbjuder Peugeot smidig privatleasing på fullutrustade SUV:ar. Välj mellan 12 och 36 månader för samma pris – från 3 599 kr/mån. Peugeot startar 2023 på bästa möjliga vis, med förmånliga erbjudanden och omedelbar leverans på populära SUV:ar.

– Vi ser en tydlig trend där kunder vill ha snabb tillgång till en ny Peugeot. En del kunder vill ha en kortare privatleasingperiod och andra kunder önskar en längre. Därför lanserar vi nu 12 eller 36 månaders privatleasing på våra SUV:ar, säger Philip Beermann, produktchef på Peugeot Sverige och fortsätter:

– Med snabb leverans på omkring åtta veckor i dagsläget och samma pris oavsett vilken av avtalstiderna
du väljer är detta ett klockrent val för föraren som behöver en bil inom snar framtid och inte kan vänta ett år.

Peugeots populära SUV:ar

Peugeot erbjuder ett brett utbud av SUV:ar – från storsäljaren Peugeot 2008 till populära Peugeot 3008 och 7-sitsiga Peugeot 5008. Trots turbulenta tider med höjda elpriser, inflation och förändrade Bonus Malus-regler är intresset fortsatt stort för att köra en ny Peugeot.

– Peugeot 3008 och Peugeot 2008 finns visserligen i elektrifierade versionermen vi har valt att satsa på både kortare och längre bindningstider för våra bilar med förbränningsmotorer. Detta gör dem särskilt attraktiva för flera av våra kunder som ännu inte vill ta steget över till elektriska bilar, säger Philip Beermann, och fortsätter:

– Med bränslesnåla motorer, en låg månadskostnad och möjlighet till korta och längre bindningstider blir Peugeot 3008, Peugeot 2008 och vår 7-sitsa SUV Peugeot 5008 ekonomiskt smarta lösningar som i dagsläget tilltalar många förare.

Välutrustade modeller med snabb leverans

Oavsett om föraren väljer 12 eller 36 månaders privatleasing erbjuder Peugeot alltid många komfortabla mil i sina SUV:ar. Så väl Peugeot 3008 som Peugeot 2008 och Peugeot 5008 erbjuds i GT-utförande, vilket är den högsta utrustningsnivån Peugeot har – med allt från Full-LED-Stålkastare till halvläderklädsel och innovativ 3D-navigation.

– I mina ögon är upplägget med 12 månaders och 36 månaders privatleasing på våra SUV:ar svårslaget. Dessutom med samma pris oavsett vilken avtalstid du väljer. Och med tanke på den höga utrustningsnivån är det fantastiska priset från 3 599 kronor i månaden väldigt bra. Du får helt enkelt väldigt mycket för pengarna, avslutar Philip Beermann, produktchef på Peugeot Sverige.