Hoppa till innehåll
Privatleasa en peugeot SUV - från 3 499 kronor

PRIVATLEASA EN PEUGEOT SUV – FRÅN 3 499 KRONOR

 

Just nu erbjuder Peugeot smidig privatleasing på de båda populära och maxutrustade SUV:arna Peugeot 3008 och sjusitsiga Peugeot 5008, från 3.499 kronor i månaden. Välj mellan 12 eller 36 månaders privatleasing – med omgående leverans. 

 

– Vi ser en tydlig trend där kunder vill ha snabb tillgång till en ny Peugeot. En del kunder vill ha en kortare privatleasingperiod och andra kunder önskar en längre. Därför satsar vi nu på 12 eller 36 månaders privatleasing på våra SUV:ar, säger Philip Beermann, produktchef på Peugeot Sverige, och fortsätter: 

 

– Med vår snabba leverans på ett begränsat antal lagerbilar är detta ett klockrent val för alla kunder som önskar en helt ny Peugeot 3008 eller Peugeot 5008 redan nu under våren.

Peugeots populära SUV:ar

 

Peugeots större SUV:ar erbjuder imponerande rymlighet och en härlig körkänsla i enlighet med Peugeots DNA. Sedan lanseringen har Peugeot 3008 varit en av Europas mest populära SUV:ar. Den lite större Peugeot 5008 erbjuder möjligheten att få plats med sju personer i bilen.

 

– Vi erbjuder Peugeot 3008 för det fantastiska priset 3 499 kronor i månaden. För den som behöver vår mest rymliga SUV erbjuder vi sjusitsiga Peugeot 5008 för vad jag tycker är marknadens absolut bästa månadskostnad för en SUV i samma storlek, alltså 3 699 kronor i månaden, säger Philip Beermann, och fortsätter:

 

– Våra SUV:ar tilltalar många med sina bränslesnåla motorer och sina låga månadskostnader. Och vi erbjuder både Peugeot 3008 och Peugeot 5008 i GT-utförande, vilket är den högsta utrustningsnivån som Peugeot har – med allt från Full-LED-strålkastare till halvläderklädsel och innovativ 3D-navigation.

UTÖKAD VALFRIHET – VÄLJ 12 ELLER 36 MÅNADER

 

Oavsett om föraren väljer 12 eller 36 månaders privatleasing erbjuder Peugeot alltid många komfortabla mil i sina SUV:ar. Upplev en privatleasing till en prisvärd månadskostnad, med en snabb leverans och ett smidigt bilägande.  

 

– Nu med vår smidiga privatleasing på 12 eller 36 månader ger vi ytterligare en dimension av flexibilitet, där kunderna själv avgör hur länge de vill köra sina nya bilar. Det ger alla en möjlighet att snabbt och smidigt få tillgång till robusta bilar som är utrustade med den senaste tekniken och förarhjälpmedlen, säger Philip Beermann och avslutar:

 

– I mina ögon är upplägget med 12 eller 36 månaders privatleasing på våra SUV:ar svårslaget, och med tanke på den höga utrustningsnivån är det fantastiska priset väldigt bra. Du får helt enkelt väldigt mycket bil för pengarna.

 

 


Peugeot 3008 GT Puretech 130 AUT

3.499 kr/mån (inkl. 1.000 mil/år)

Den storsäljande mellanstora SUV:en. 


Fullutrustad automat med 18” tum alufälgar, keyless, Full-LED strålkastare och mycket mer.

 

 

Peugeot 5008 GT Puretech 130 AUT

3.699 kr/mån (inkl. 1.000 mil/år)

Den stora och praktiska 7-sitsiga SUV:en.


Fullutrustad automat med 3D-navigation, keyless, flygbord i baksäte och 2 extra säten i rad 3 som smidigt fälls ner när behovet av dem inte finns.