Hoppa till innehåll
Privatleasa en 7-sitsig SUV från Peugeot

Peugeot 5008 – privatleasa en 7-sitsig SUV från Peugeot

Lös vardagsbestyren med Peugeot 5008, en maxutrustad sjusitsig SUV med plats för både bagage och upp till sju personer. Produktchef Philip Beermann berättar mer om varför en privatleasing av Peugeots nya fullutrustade SUV är perfekt för familjen.

 

– Har du stor familj, eller behöver du bara en rejäl SUV med gott om plats för bagage och ibland möjligheten att skjutsa fler än fem människor? Då är Peugeot 5008 perfekt för dig, säger Philip Beermann, och fortsätter:

 

– Nu erbjuder vi dessutom en privatleasinglösning där du kan välja mellan att privatleasa din fullutrustade Peugeot 5008 med automat i 12 månader eller 36 månader. Med korta leveranstider behöver du inte vänta länge på din nya familjebil.

Stor familjebil – flexibel lösning

Peugeot 5008 är storasyskonet i Peugeotfamiljen och har sittplatser för upp till sju personer. Som SUV kombinerar den ett robust utseende, rejält med rymlighet och en bränsleeffektiv motor – samtidigt som Peugeots snygga form och design genomsyrar både utsidan och den invändiga miljön.

 

Peugeot har arbetat för att göra den populära modellen så tillgänglig som möjligt, genom att erbjuda prisvärda privatleasinglösningar på 12 månader eller 36 månader. På så vis vill Peugeot skapa en trygg lösning i en turbulent omvärld, som den senaste tiden bland annat präglats av höjda elpriser, inflation och förändrade Bonus Malus-regler.

 

– Vi är medvetna om att många familjer nu ser över sin ekonomi och letar efter flexibla och trygga lösningar. Genom att erbjuda privatleasingalternativ i 12 eller 36 månader möter vi kundernas önskemål och de får välja leasingperiod själva. Dessutom är Peugeot 5008 maxutrustad i GT-utförandet och med automat, så du och dina passagerare kommer varken sakna komfort eller körglädje, säger Philip Beermann. 

Hela familjen får plats

Peugeot 5008 är mer modifierbar än någonsin och det invändiga utseendet kan förändras efter behov. Sätena erbjuds i högkvalitativ Alcantaraklädsel och sittplatserna kan justeras från sju till en, vilket i sin tur gör bagageutrymmet otroligt flexibelt, med en lastförmåga på upp mot 1,94 kubikmeter.

 

– Den stora fördelen med Peugeot 5008 är rymligheten och möjligheten att välja ditt eget utrymme. Inte ska du behöva köpa en större minibuss för att få plats med mer, och fler. Peugeot 5008 löser det där åt dig, och är dessutom riktigt snygg också – en perfekt SUV helt enkelt, avslutar Philip Beermann, produktchef på Peugeot Sverige.