Hoppa till innehåll
3008
Peugeot 3008
Från 369.900 kr
eller privatleasing från 3.499 kr/mån
Peugeot 3008 Plug-In Hybrid
Från 509.900 kr

PEUGEOT 3008

Finns med förbränningsmotor

Upptäck Peugeot 3008 och dess unika revolutionerande stil. Med Peugeot i-Cockpit® och innovativ teknik i framkant förstärks ditt välbefinnande, din säkerhet och din komfort. 
ERBJUDANDEN
STARKARE DESIGN
Designen hos Peugeot 3008 visar upp bilens självsäkra karaktär och uttrycker en balans mellan styrka och smidighet. Det nya frampartiet signalerar en stark personlighet – Peugeot 3008 inleder en djärv och modern era för Peugeot.

FRAMPARTI

 
Det kraftfulla och eleganta frampartiet på Peugeot 3008, med den vertikala och ramlösa frontgrillen, tar SUV:ens uttryck till en ny nivå.

STRÅLKASTARE

Den nya ljussignaturen inkluderar redan från grundutförandet LED-strålkastare med varselljus i form av Peugeots karakteristiska ”klor”. Dessa känns igen direkt vid första anblicken, såväl som LED-strålkastarna med SDLDet statiska kurvljuset, som avsevärt förbättrar sikten i kurvor, är tillgänglig beroende på version. -funktion.
 

DESIGN PÅ FRAMSKÄRMAR

Peugeot 3008 har nya krominlägg på framskärmarna som förlänger strålkastarna, och som löper längs med taket upp till den bakre spoilern. Denna eleganta och dynamiska linje följer silhuetten och uppvisar den starka formen på Peugeot 3008.

ALUMINIUMFÄLGAR

18-tums diamantslipade aluminiumfälgarFinns som standard på Peugeot 3008.  pryder Peugeot 3008, med en helt ny design i form av breda hjulhusskydd och stabila dörrtrösklar. Detta förstärker den robusta dynamiken i Peugeot 3008.

BAKLJUS

Bakpartiet på Peugeot 3008 är försett med nya ljus med LED-teknik. Ljusen inkluderar de karakteristiska ”Peugeot-klorna” med en 3D-effekt och rullande blinkers. Ljusen är också täckta med ett transparent mörkt glas som förlänger den svarta listen som löper mellan strålkastarna och som visuellt förstorar och ger bilens bakparti ett sportigare uttryck.

EN UNIK UPPLEVELSE

Med Peugeots uppgraderade och förstklassiga ergonomiska förarplats Peugeot i-Cockpit blir körupplevelsen ombord Peugeot 3008 enkel och intuitiv. Upplev förbättrad komfort och säkerhet.

Den kompakta multifunktionsratten erbjuder ökad körkänsla och mer manövrerbarhet. Den nya 10-tums högupplösta pekskärmen, med röststyrning och navigation i 3D, innehåller tekniken multi-touchHuvudmenyn nås genom att trycka på skärmen med tre fingrar. .

 

UPPKOPPLAD NAVIGATION
Med Peugeot Connected Services får du tillgång till ett paket uppkopplade tjänster. Connected Navigation Pack erbjuder uppdateringar av trafiksituationen i realtid och presenterar även fartkamerazoner, allt via TomTom-tjänsterMed TomTom-tjänster kan du se all information som du behöver för din körning i realtid: trafik, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas). .
Hi-Fi-systemet FOCAL®
Hi-Fi-systemet FOCAL® ger exceptionell ljudkvalitet. Högtalarna är lackerade i den nya kulören “Bronze Belem” och boxen är smart placerad under passagerarsätet, vilket gör att hela bagageutrymmet frigörs.
POWER OF CHOICE
FRIHET ATT VÄLJA

Tack vare Peugeots Power of Choice-strategi är du fri att välja motor utan att tumma på de funktionerna som du förväntar dig i en Peugeot: rymlighet, bra bagageutrymme och optimal körglädje.

 

  • Förbränningsmotorer: välj mellan de kraftfulla och effektiva motorerna PureTech eller BlueHDi, alla med Stop & Start-system.
TJÄNSTER SOM FÖRENKLAR
Res tryggt och säkert med den kostnadsfria appen MyPeugeot, där du på distans kan förinställa temperaturen i din Peugeot 3008. MyPeugeot ger även tillgång till ett snabbt och smidigt gränssnitt för assistans, underhåll och service samt bilens status.  
TEKNIK

INNOVATIV TEKNIK

Den senaste generationen körhjälpmedel i Peugeot 3008 förbättrar komforten och säkerheten i bilen, samt hjälper dig med körningen.

Förarhjälpsystemen upptäcker vägvisningar som avläsning av vägskyltar och assisterar dig i trafiken. Förarhjälpsystemet Highway Assist, adaptiv farthållning "ACC" Stop & GoFinns endast med automatlådan EAT8. Som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version., avåkningsvarnareFinns endast med automatlådan EAT8. Som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. eller körfältsassistans som upptäcker vägkanter, underlättar din körupplevelse. Systemen kan analysera omgivningen genom exempelvis dödavinkelvarnaren och ger en utökad trygghet till föraren.

NIGHT VISION

Med den infraröda kameran i systemet ”Night Vision”Finns som tillval.  kan föraren vid mörkerkörning upptäcka fotgängare och djur som befinner sig upp till 200 meter framför bilen, utanför strålkastarnas räckvidd. Systemet uppmärksammar dig med en varningssignal. Automatisk nödbromsning kan också utlösas om fotgängare eller cyklister upptäcks nära bilen.

 

GRIP CONTROL

Advanced Grip Control är ett paket som består av ett antispinnsystem4 grepplägen: normal, snö, lera och sand. Som tillval eller inte tillgänglig beroende på version. , specifika däckDäck för vinter (3PMSF) eller lera och snö (M+S). och hastighetsreglering i nedförsbackeSystemet för hastighetsreglering i nedförsbacke kommer från 4WD-världen och reglerar automatiskt körhastigheten efter backens lutning, utan att gas- eller bromspedalen används. . Det gör det möjlighet att anpassa väghållningen till de allra svåraste förhållanden: snö, lera eller sand.
TEKNISK INFORMATION

 

 

Alla förbränningsmotorer på Peugeot 3008 är utrustade med Stop&Start.

Bensinmotor(i) BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH C02-UTSLÄPP WLTP(1): Bränsleförbrukning 5,1–7,8 vid blandad körning, 6,0–9,9 i låg hastighet, 4,9–7,5 i medelhög hastighet, 4,4–6,7 i hög hastighet och 5,6–8,2 i mycket hög hastighet WLTP (l/100 km) - CO2-utsläpp (blandad) WLTP: 135–177 (g/km). (1) De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på specifik utrustning, extrautrustning och typ av däck. Mer information får du hos din återförsäljare eller på peugeot.se/wltp.html.    för mycket körglädje och prestanda på hög nivå:

  • PureTech 130, 8-stegad automatlåda.


Dieselmotor(i) BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH C02-UTSLÄPP WLTP(1): Bränsleförbrukning 5,1–7,8 vid blandad körning, 6,0–9,9 i låg hastighet, 4,9–7,5 i medelhög hastighet, 4,4–6,7 i hög hastighet och 5,6–8,2 i mycket hög hastighet WLTP (l/100 km) - CO2-utsläpp (blandad) WLTP: 135–177 (g/km). (1) De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på specifik utrustning, extrautrustning och typ av däck. Mer information får du hos din återförsäljare eller på peugeot.se/wltp.html.     som kombinerar hög prestanda med kraft:

  • BlueHDi 130, 8-stegad automatlåda.
MÅTT PÅ PEUGEOT 3008
MÅTT
EXTERIÖRA MÅTT
INTERIÖRA MÅTT

Fram (rad 1)

  • Bredd vid armbågar: 1493 mm
  • Brösthöjd: 915 mm

 

Bak (rad 2)

  • Bredd vid armbågar: 1484 mm
  • Benutrymme: 250 mm
BAGAGEUTRYMME
Peugeot 3008 har stor lastvolym som enkelt kan ökas genom att fälla baksätet i en enda rörelse.
PRISLISTA
I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot 3008.

 

TILLBEHÖR