PEUGEOT PARTNER TEPEE FLEXIRAMP

PB_Bilanpassning_1210X370

Att äga en bil ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Därför har Peugeot tillsammans med Bilanpassning i Staffanstorp tagit fram Peugeot Partner Tepee Flexiramp, anpassad för bilfärd med rullstol, för ett fast pris och med tre års nybilsgaranti.

Bilanpassning i Staffanstorp är experter på alla typer av anpassningar, med fokus på individen, och garanterar att du får en anpassad bil som uppfyller Peugeots höga kvalitetskrav.

Garanti, fast pris och säkerhet
När du köper en ny Peugeot Partner Tepee Flexiramp genom en svensk Peugeot-återförsäljare får du 3 års garanti på allt som ingår i paketet - från kaross till rullstolsramp.

När du beställer din Peugeot Partner Tepee Flexiramp genom din Peugeot-återförsäljare får du ett fast pris redan från start, beroende på vilka tillval du väljer. På så vis får du inte några överraskande kostnader i samband med att bilen anpassas efter dina behov.

Det krävs inga former av serviceintervaller för ramp, golvsänkning eller fastspänningsutrustning. Rullstolsförankringen är testad och godkänd enligt ISO 10542. Detsamma gäller baksätet efter modifiering av fordonets golv.

Stora anpassningsmöjligheter
Peugeot Partner Tepee Fleixramp går att få med dieselmotor eller bensinmotor, med manuell växellåda eller automat. Bilen är inte begränsad till någon särskild rullstol, så länge den ryms i golvsänkningen.

Beroende på längd och bredd på rullstol så kan man vara mellan 2 – 4 passagerare vid färd med rullstol. Vid färd utan rullstol så kan fordonet användas med nerfällda säten eller fyra passagerare. Baksätespaketet med tre separata stolar i baksätet är att föredra som tillval då man ökar flexibiliteten för antal passagerare i bilen.

Det går utmärkt att montera elektrisk ramp och baklucka, och självlåsande rullstolslås finns som tillval. Andra tillval är till exempel bakre parkeringssensorer samt backkamera som fungerar i kombination med golvsänkning.

Skräddarsy din bil - fråga våra specialister
Samarbetet mellan Peugeot Sverige och Bilanpassning i Staffanstorp gör att du har möjlighet att skräddarsy din Peugeot Partner Tepee Flexiramp. Besök din närmaste Peugeot-återförsäljare för mer information. När du beställer en bil görs anpassningarna av din bil i samråd mellan dig, din Peugeot-återförsäljare och Bilanpassning i Staffanstorp för att ge dig bästa möjliga transportlösning.