Elbilar och plug-in hybrider

Elbilar & plug-in hybrider – Med siktet mot framtiden

Peugeot fortsätter att växa och förnya sig. Med elbilar och plug-in hybrider (laddhybrider) bygger vi vidare på innovations- och miljötänket som länge präglat Peugeot. Med de kommande plug-in hybriderna nya Peugeot 508, nya Peugeot 508 SW, Peugeot 3008 SUV och 100 % elektriska nya Peugeot e-208 är det dags att ta nästa kliv framåt.

NYA PEUGEOT E-208

Peugeot e-208

Byggd för körning i alla miljöer har nya Peugeot e-208 en elektrisk räckvidd på 340 km enligt den nya hårdare körcykeln WLTP. Med ny trendig design är det en citybil för vardagen som till 100 procent drivs på elektricitet. Bra för vardagens utflykter, arbetspendlingen eller nöjesåkturer. Batteriet laddas sedan smidigt hemma eller ännu snabbare på offentliga laddstationer. Nya Peugeot e-208 är en oemotståndlig kraft.

PLUG-IN HYBRIDER

Peugeot hybrid

Med nya Peugeot 508 och nya Peugeot 508 SW plockar Peugeot fram det senaste inom plug-in hybrider. Med Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid ligger vi också i framkant när det gäller teknik och innovation på större modeller. Upptäck de kraftfulla motorerna och de många körlägena som kombinerar driften för bästa möjliga effekt.

Peugeots plug-in hybrider sparar också energi med de smarta motorerna som kan ladda batterierna i nedförsbackar. Vid längre körningar går motorn sedan smidigt över till bränsledrift när batteriet tar slut. Peugeots plug-in hybrider är innovativ teknik och modern design kombinerad för bästa möjliga komfort och körglädje.