COVID19-information LÄS MER

Ladda din plug-in hybrid

/image/00/7/peugeot-508phev-1809pb-002.640007.jpg

PEUGEOTs plug-in hybrider har utformats för kunna laddas enkelt och intuitivt. När kontakten är ansluten till bilen kommer olika färger att visa att batteriet laddas. Laddningsuttaget är placerat på fordonets vänstra bakre vinge och laddkabeln kan förvaras på en specifik plats under bagageutrymmet. Laddningstiden beror i sin tur på kraften i uttaget och i laddstationen.

PEUGEOTs plug-in hybrider erbjuder olika laddningslösningar så att du alltid kan få maximal elektrisk körkapacitet.

LADDA HEMMA

Du kan ladda din plug-in hybrid hemma eller på din arbetsplats – våra laddningslösningar är anpassade efter dina behov. Optimera din plug-in hybrids laddningstid genom att välja den laddningsinstallation som passar dig bäst.

Peugeot elbilar laddning

Vanligt eluttag
Denna laddningslösning är tillgänglig för alla. För att ladda din plug-in hybrid behöver du helt enkelt ansluta den till ett standarduttag. Observera alltid att eluttaget som du använder är kontrollerat av en elektriker och lämpligt för att ladda elektriska fordon.

7 timmar
tar det att få en full laddning av Peugeot 508 & 508 SW Plug-In Hybrid med ett vanligt uttag.

Peugeot elbilar laddning

Laddbox
Mer kraft och snabbare laddningshastighet.
Återställ hela din elektriska räckvidd på bara några timmar tack vare en laddningseffekt på upp till 22 kW.

1h 45 mini
tar det att få en full laddning av Peugeot 508 & 508 SW Plug-In Hybrid med laddbox.

OFFENTLIGA LADDSTATIONER

Snabbladdning på 1 timme och 45 minuter

Tack vare offentliga laddstationer kan du ladda din plug-in hybrid när du är ute och kör. Leta reda på stationerna via navigationssystemet.

Peugeot plug-in hybrider

RÄKNA UT LADDTIDEN FÖR DIN PLUG-IN HYBRID

VILKA ÄR BATTERIETS EGENSKAPER?

/image/00/6/peugeot-508phev-1809tech-316.640006.jpg

Högspännings-litiumjonbatteriet (300 V) finns under baksätena i Peugeots plug-in hybrider. Batteriet har en kapacitet på mellan 11,8 kWhi och 13,2 kWhi, vilket är det bästa på marknaden. Denna kapacitet garanterar 100 % elektrisk körning och en räckvidd på upp till 59 kilometer enligt WLTPi. Batteriegarantin är på 8 år eller 160 000 km för 70 % av dess laddkapacitet. Under hela garantiperioden gör Peugeot standardutbyte av skadade batterier.

För att minska ditt CO2-utsläpp väljer du 100 % elektrisk körning för dina dagliga resor. Din plug-in hybrid kan då nå en hastighet på 135 km/h innan förbränningsmotorn tar över.

HITTA NÄRMASTE LADDSTATION

Var du än befinner dig kan du hitta laddstationer i närheten för att ladda din Peugeot plug-in hybrid.