COVID19-information LÄS MER

i

"Se horisonten som startpunkt.
Med gränslös design är nya upplevelser alltid nära.
Möt nya utmaningar. Och besegra dem.
Äventyret väntar."

UPPTÄCK GRUNNFØR I PEUGEOT 2008 SUV

i

/image/35/0/suv-range-2008-01-en.319350.jpg

De åkte till en plats där naturen känns orörd av människan och där arkitektur är i perfekt samklang med vildmarken. Och deras Peugeot 2008 SUV öppnade vägen för dem.

Deras resa till denna magiska plats tog dem från slät asfalt till grovt grus, från land till vatten. Lyckligtvis kunde de förlita sig på en nödvändig medpilot: den avancerade Grip Control-tekniken.

De reste bokstavligen till slutet av vägen, till den yttersta gränsen av sin konst.

UPPTÄCK BOUZLOUDJA I PEUGEOT 3008 SUV

i

/image/35/1/suv-range-3008-01-en.319351.jpg

Använd den senaste teknologin för att utmana gränserna för nya upptäckter. Tre drönarpiloter antog utmaningen och satte sig i sin Peugeot 3008 SUV för att upptäcka en byggnad som tiden på något vis glömt bort.

På allt mer ödsliga vägar visade sig den ultra-anslutna SUV:en vara den perfekta följeslagaren i denna episka retro-futuristiska resa, och den såg till att de kom fram säkert till deras destination.

Höjdpunkten? Ett drönar-race på en bana som var lika besynnerlig som den omgivande historiska arkitekturen som de spelade in... kanske för sista gången.

UPPTÄCK FINGAL’S GROTTA I PEUGEOT 5008 SUV

i

/image/35/2/suv-range-5008-01-en.319352.jpg

Ett geologiskt mysterium utanför Skottlands kust, känt genom det berömda mästerverket av den stora kompositören Felix Mendelssohn. Det var allt som krävdes för att denna musikaliska duo skulle inleda det största akustiska äventyret i deras liv.

Utrustad med sina MPC-syntar och Focal® Hi-Fi-ljudsystemet i Peugeot 5008 SUV, fångade de varje droppe regn, varje vindpust, varje kurva på vägen.

De formade sin egen omtolkning av det ursprungliga mästerverket, repeterade i bagageutrymmet i deras SUV, skyddade från väderelementen, och i slutet av resan framförde de sin tolkning på den faktiska platsen som inspirerat dem.