KÖRUPPLEVELSE

Nya 508

Upptäck nya PEUGEOT 508 – en exklusiv halvkombi med djärv design, kompromisslös produktkvalitet och teknisk prestanda på hög nivå för intensiv körglädje.

DEN OSLAGBARA PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/27/5/pc05-peugeot-508-2018-041-fr.470275.jpg

DEN OSLAGBARA PEUGEOT i-COCKPIT®
Tag plats i PEUGEOT i-Cockpit® i nya PEUGEOT 508. Förarplatsen är smidig och visionär med en kompakt ratt, en anpassningsbar head up-displayi och en högupplöst 10-tums kapacitiv pekskärmi. Upptäck glädjen i att nudda vid knapparna i reglaget ”Toggle Switches” och att ha alla fordonsinställningar nära till hands.

 

UPPKOPPLING

/image/27/6/pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.470276.jpg

UPPKOPPLAD MOT VÄRLDEN UTANFÖR.
Spegla dina bästa appar på den kapacitiva 10-tums pekskärmeni med hjälp av funktionen Mirror Screeni och laddai din smartphone under mittkonsolen.

Res tryggt med uppkoppladi 3D-navigation med röstigenkänning och TomTom®-tjänster som i realtid visar allt som viktigt för körningeni. Med PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi i nya PEUGEOT 508 kan du anpassa inredningen, och du kan välja körläge efter humör tack vare styrningen av den aktiva fjädringen.

INVÄNDIG KOMFORT

PERSONLIGT ANPASSAD KOMFORT.
Nya PEUGEOT 508 har bekväma AGRi-certifierade förar- och passagerarsäten som är lika bekväma i alla situationer. AGR är en märkning som premierar såväl ergonomi som antalet inställningari. För optimal komfort väljer du säten med elstyrda reglage och minnesfunktion, värme och multipunktsmassagei med hjälp av åtta luftfickor.

 

LJUDANLÄGGNING HI-FI PREMIUM FOCAL®

Hi-Fi FOCAL®, DET RENA LJUDET.
Hi-Fi premium FOCAL®i ger ett rent och klart ljud och passar den som vill ha det allra bästa ljudet.

Nya PEUGEOT 508 har 10 högtalare och bästa ljudteknik. Nu flyttas gränserna ännu mer vad gäller ljudupplevelsen i bilen.

KÖREGENSKAPER

HITTA DIN EGEN VÄG.
Nya PEUGEOT 508 har fått ta del av de märkets mest avancerade tekniska utveckling. Den ger en fantastisk körupplevelse och en intensiv frihetskänsla med exakta reaktioner, körglädje och exemplarisk väghållning som förstärks av den elstyrda fjädringeni.