NYA PEUGEOT RIFTER

Nya PEUGEOT Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna, tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig och flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse.

EN HELT NY SILHUETT MED STIL

/image/43/2/peugeot-rifter-1802styp004.382432.jpg

PASSAR LIKA BRA I STAN SOM I NATUREN

En design utan kompromisser. Elegant, robust, smidig och kraftfull – nya PEUGEOT Rifter är ett typexempel på mångsidighet. Den korta och höga motorhuven och den förhöjda markfrigången är drag som hämtat inspiration från SUV-segmentet. Den balanserade, kompakta och dynamiska silhuetten framhävs av strålkastarna med den inbyggda ljussignaturen och av den vertikala kylargrillen.

/image/43/3/peugeot-rifter-1802styp033.382433.jpg

EN TYPISK PEUGEOT

Ett tydligt arv som bärs vidare med stolthet. Med sin karakteristiska front, helt i stil med de senaste PEUGEOT-modellerna, och de ikoniska baklyktorna, bekräftar PEUGEOT Rifter sin ställning som märkets nya symbolmodell. I den moderna versionen GT Line överraskar Rifter med sina stilrena och eleganta linjer.

REDO FÖR ÄVENTYR

/image/44/1/peugeot-rifter-1802styp028.382441.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT® – EN INBJUDANDE KUPÉ

Med PEUGEOT i-Cockpit® blir körningen smidigare och intuitivare tack vare den kompakta ratten, head up-displayen och den 8 tum stora pekskärmeni. Med den bekväma körställningen och Advanced Grip Controli, som ger bättre väggrepp, har du hela tiden kontroll.

/image/44/2/peugeot-rifter-1802styp056.382442.jpg

MOTORER SOM GER STÖRRE RÖRELSEFRIHET

Dags att pröva en verkligt behaglig körupplevelse. Med nyskapande diesel- och bensinmotorer och en ny 8-stegad automatlåda EAT8, utmärker sig nya PEUGEOT Rifter med sin prestanda men också genom sin måttliga bränsleförbrukning under normala körförhållanden.

GENOMTÄNKT FÖR ANVÄNDARVÄNLIGHET

PRAKTISK OCH FLEXIBEL FÖR MER UTRYMME OCH FLER FÖRVARINGSFACK

Rifter är bilen som anpassar sig efter alla dina önskemål. Öppningsbar baklucka, 5 eller 7 platser, 3 separata och nedfällbarai baksäten med Magic Flat-funktioni, bagageutrymme på 775–3 500 literi, Zénith®-tak med många förvaringsfack. Tack vare den praktiska flexibiliteten finns det alltid plats i nya PEUGEOT Rifter och den är snabb och effektiv att lasta.

/image/43/9/peugeot-rifter-1802styp030.382439.jpg

ENKEL OCH TRYGG KÖRNING

Innovation i kupén. Nya PEUGEOT Rifter ger utökade uppkopplingsmöjligheter med 3D-navigation, funktionen Mirror Screeni, och trådlös laddning av smartphone via induktion. Och för att körningen ska bli ännu säkrare finns den senaste generationens körhjälpsystem.

FOTOGALLERI

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Det verkar vara problem med laddningen. Var god försök senare. Om problemet kvarstår, tveka inte att höra av dig till oss.