COVID19-information LÄS MER

DESIGN OCH KOMFORT

Tecken på styrka och uttrycksfullhet – de flytande linjerna hos Peugeot Expert ger en antydan om en rymlig och funktionell interiör.

EXTERIÖR DESIGN

Med sin kraftfulla design ger Peugeot Expert uttryck för robusthet och elegans.

Det råder harmoni mellan proportionerna för den främre sektionen, förarplatsen och lastutrymmet. De rena linjerna förstärker den flytande och moderna silhuetten samtidigt som den nya högt placerade vertikala kylargrillen förstärker intrycket av skåpbilen, som kan kännas igen vid första ögonkastet.

Slutligen finns PRO+i, främre och bakre stötfångare lackerade i bilens färg, ljussignatur i LED, dimstrålkastare, backspegelkåpor, infärgade dörrhandtag och sidolister. och bilens ljussignatur i LED som ger lite extra elegans till ditt företag.

KOMFORTABEL INTERIÖR

Invändigt i skåpbilen Peugeot Expert kan du i all bekvämlighet spela kort medan föraren kör. Trappsteget gör det lätt att kliva upp och sätta sig de upphöjda sätena, som ger dig utmärkt utsikt över vägen. Den funktionella och ergonomiska förarplatsen erbjuder dig en körposition lik den i personbilar med en rad tillgängliga förvaringsutrymmen.
Sätt dig vid ratten och få en ny körupplevelse, tack vare head-up-displayeni  och ett stort utbud av körhjälpmedeli.
Peugeot Expert, kan det svängbara bordet från Moduworki vikas ut med det mittre armstödet och göra det möjligt för dig att omvandla förarplatsen till mobilt kontor; vilket är såväl ergonomiskt som praktiskt.
Stödet för smarttelefoneri med integrerad laddningskabel och hållare för surfplattai. Hållaren för surfplattan är avsett för format upp till 11". Laddningen av surfplattan sker via det lättåtkomliga USB-uttaget fram. på instrumentbrädan, gör att du kan ha dina digitala verktyg väl synliga och inom räckhåll.

UPPKOPPLING

/image/82/7/peugeot_expert_layout6-1.131827.jpg
/image/82/8/peugeot_expert_layout6-3.131828.jpg

Du kan på ett mycket enkelt sätt underlätta dina resor, genom att använda den nya generationens 3D-navigering som är uppkopplad och utrustad med röstigenkänningi. Navigeringssystemet omfattar uppkopplade tjänster och trafikinformation i realtid från TomTom Traffici.
Med funktionen MirrorScreen*, ansluter du din smarttelefon via USB-porten på instrumentbrädan. Dina applikationer visas och kan användas direkt på 7" pekskärmen.

*Endast applikationer som är godkända för MirrorLink®, Apple CarPlayTM eller Android Auto fungerar när bilen står stilla eller under körning beroende på deras funktionalitet. Under körning är vissa funktioner i de berörda applikationerna inaktiverade. Vissa typer av innehåll som kan vara tillgängligt kostnadsfritt i din smarttelefon kräver en betalprenumeration för motsvarande applikation godkänd för MirrorLink®, Apple CarPlayTM. Mirror Screen-funktionen styrs via MirrorLink®-teknologi när det gäller telefoner av typen Android, Blackberry och Windows Phone, kompatibla med MirrorLink®, av Apple CarPlayTM när det gäller iOs-telefoner, under förutsättning att du har ett telefonabonnemang som innefattar internetåtkomst via operatören. Nya smarttelefoner utrustas med dessa tekniker efter hand som de utvecklas.