COVID19-information LÄS MER

MODUWORK-KONCEPT

/image/82/9/peugeot_expert_layout7-4.131829.jpg
/image/83/0/peugeot_expert_layout7-5.131830.jpg
/image/83/1/peugeot_expert_layout7-6.131831.jpg

Med Moduwork-sätet erbjuder den nya skåpbilen Expert en utmärkt modulerbarhet så att du kan dra nytta av lediga platser. Sidopassagerarsätet kan lyftas uppåt och frigöra en plats med plant golv.
Den stora praktiska luckan på mellanväggen kan öppnas och öka längden upp till 4 meter för transport av långa föremål.
Slutligen kan din Peugeot Expert omvandlas till mobilt kontor när du önskar: det mittre armstödet fälls ner och avslöjar ett mycket praktiskt svängbart bord.
 

SKJUTDÖRRAR MED HANDSFREE-FUNKTION

Med sidoskjutdörrarna med handsfree-funktioni, kan du med en enkel fotrörelse under hörnet på den bakre stötfångaren låsa upp Peugeot Expert och öppna sidoskjutdörren från den sida där du står. Samma manöver gäller för att stänga dörren och låsa bilen när du ska gå därifrån. Med famnen full, behöver du inte ställa ifrån dig någonting på marken. Det räcker att du bär den elektroniska nyckeln i fickan.

RYMLIG INTERIÖR

Skåpbilen Peugeot Expert har kompakta yttre dimensioner och en maximal lastkapacitet, som inte påträffas någon annanstans i segmentet. Baktill är förlängda skåpbilar och hytter utrustade med 50/50-svängdörrar som kan ha glasrutor med eluppvärmning och torkare. Som alternativ är ett rullskydd tillgängligt som tillval. Eftersom svängdörrarna kan öppnas i 250° tas inget av körbanan i anspråk vid i och urlastning. Den finns i versionen Långi utan avvikelser med öppning av sidoskjutdörrarna.

KOMFORTMELLANVÄGG

vagg
vagg
vagg

Den specialanpassade komfortmellanväggen tillverkad av slittålig ABS-plast är speciellt framtagen för att ge optimal körkomfort och extra utrymme för föraren. Komfortmellanväggen är även extra ljuddämpande och har en stor genomsiktsruta för kontroll av lasten.

Med den smarta öppningsbara lastluckan kan du utnyttja hela bilens nyttolängd som tillsammans med den smarta funktionen Moduwork är upp till 4026 mm.

PROFFSIG FÖRVARING

/image/83/4/peugeot_expert_layout6-4.131834.jpg
/image/83/5/peugeot_expert_layout6-2.131835.jpg

Som tillval kan man få lastutrymmet inklätt (väggar och golv) med slitstarkt plastlaminat inklusive nedsänkta plastkoppar för lastöglorna.

Skåpbilen Peugeot Expert är även utrustad med laststopp.
Den isolerade mellanväggen med glasrutori , som alternativ till en standardmellanvägg, skapar en större ljud- och värmeisolering för ökad komfort, och dessutom garanteras säkerheten för alla som befinner sig i bilen. För förarens ergonomi och bekvämlighet finns ett reglage på mellanväggen avsett för höjdjustering av förarsätets ryggstöd.