DESIGN OCH KOMFORT

Main partner

EN PRAKTISK STORLEK BYGGD FÖR ACTION

Transportbilen Peugeot Partner, byggd för aktivitet, uppfyller alla dina yrkesmässiga krav.

Den robusta fronten hamnar omedelbart i blickfånget. Den integrerade vertikala kylargrillen med det karakteristiska Peugeot-lejonet i centrum liksom de enkelt utbytbara emblemen.

Strålkastarnas specifika inre animation och konturer, ger ett modernt intryck.

PRO+

/image/78/2/peugeot-partner_layout4-1.123782.jpg

Utrustad med PRO+i, berikas Peugeot Partner av yttre infärgade element, en kromad kylargrill och varselljus i LED, dimljus och 15’’ Nateo-navkapslar.

ARBETA I FULL BEKVÄMLIGHET

/image/78/3/peugeot-partner_layout1-1.123783.jpg

Den lilla skåpbilen Peugeot Partner erbjuder dig komfort med en förarplats anpassad efter alla dina yrkesmässiga behov.

Njut av den högt belägna körpositionen och det stora synfältet avsett för att öka din välbefinnande när du kör. Sätet med armstöd som kan justeras i höjdledi, ratten som kan justeras i höjd- och djupled och växelspaken på instrumentbrädan bidrar till att skapa perfekt ergonomi på förarplatsen. För ökad komfort, kan du i Partner dra nytta av en manuell eller automatisk klimatanläggningi.

UPPKOPPLIG

/image/78/4/peugeot-partner_layout4-5.123784.jpg

I ditt yrke krävs att du är alltmer uppkopplad! Det är därför Peugeot Partner följer utvecklingen i din yrkesverksamhet genom att integrera den bästa inbyggda uppkopplingslösningen.

Upptäck bilens mycket moderna telematikutrustning. Den stora 7’’ färgpekskärmeni, perfekt integrerad i mitten av instrumentpanelen, är alltid i inom räckhåll och väl synlig för dig vilket gör att du på ett enkelt sätt kan använda bilens olika funktioner. Du kan nå navigationssystemet eller bläddra genom dina spellistor med en enkel fingerrörelse på skärmen. Dessutom kan du ansluta dina digitala enheter via USB-uttaget, hörlursuttaget eller med hjälp av Bluetooth-funktionen.

MIRROR SCREEN

/image/78/5/peugeot-partner_layout5-4.123785.jpg

Med MirrorScreen-teknikeni, du kan kopiera vissa applikationer från din smarttelefon till pekskärmen i din Partner, och på så sätt dra nytta av visa av deras funktioner.

FÖRVARINGSUTRYMMEN

/image/78/6/peugeot-partner_layout6-3.123786.jpg
/image/78/7/peugeot-partner_layout6-4.123787.jpg

För att bilen ska vara så praktisk som möjligt finns mer än 60 l förvaringsutrymme i kupén för såväl passagerarna som bilens förare. Den stängda facket placerat framför ratten underlättar särskilt i yrkeslivet. Takförvaringen, utrustad med solskydd och takbelysning, är bruten för att göra det lättare att ta ut föremål därifrån.