Main partner

PARTNER-SERIEN

partner range

Inom olika yrken ställs olika krav. För att uppfylla kundernas specifika behov, oavsett om de är egna företagare eller administratörer av bilparken på ett företag, finns Peugeot Partner tillgänglig i flera versioner.

Framtagen i flertalet modeller (L1 på 4,38 m, L2 på 4,63 m), är denna skåpbil är det perfekta arbetsfordonet som kan anpassas efter alla tänkbara situationer.

MULTIFLEX-SÄTE: EN OJÄMFÖRBAR FLEXIBILITET

/image/78/9/peugeot-partner_layout7-4.123789.jpg
/image/79/0/peugeot-partner_layout7-5.123790.jpg
/image/79/1/peugeot-partner_layout7-6.123791.jpg

Med Multiflex-sätet, erbjuder Peugeot Partner en anmärkningsvärd flexibilitet. Någonting som varit signifikativt för Peugeot Partner sedan lanseringen, är inredningen utan motstycke i segmentet för små skåpbilar, som möjliggör transport av 3 personer i fram och har en rad andra fördelar!

Vid behov kan sidopassagerarsätet tas ut och frigöra ett plant golv som fortsätter till lastutrymmet. Partner kan alltså rymma last på upp till 3 m längd (3,25 m på versionen Lång) med en höjd på 10 cm (var noga med att surra fast lasten noga för din egen säkerhet). Sitsen på sidosätet kan även fällas upp helt för att säkra transport av hög last i kupén och på så sätt blir lastvolymen 400 l. I dessa två konfigurationer kan två personer fortfarande sitta i bilen.

ANPASSAR SIG EFTER VARJE PRÖVNING

Åtkomst till Peugeot Partner underlättas av den låga lastkanten. I samma syfte kan de asymmetriska bakre svängdörrarna i plåt eller med glasrutori, öppnas i 180°. De frigör en rektangulär öppning som underlättar lastning av stora föremål.
Lasthanteringen kan ytterligare förenklas om bilen är utrustad med en eller två sidoskjutdörrari. 
Med en föredömlig nyttobredd på 1,62 m och 1,23 m mellan hjulhusen, är det möjligt att i Peugeot Partner lasta 2 Europapallar (1,2 m x 0,80 m) i den korta versionen L1.
Den lilla skåpbilen är även utrustad med en girafflucka som möjliggör transport av mycket långa föremål samtidigt som du kan köra med stängda dörrar.

SÄKER TRANSPORT

/image/79/5/peugeot-partner_layout7-1.123795.jpg
/image/79/6/peugeot-partner_layout7-2.123796.jpg
/image/79/7/peugeot-partner_layout7-3.123797.jpg

På golvet i Peugeot Partner finns 6 lastöglor där du kan fästa den last som ska transporteras. Partner har bland annat ett stort urval av laststopp som t.ex. skyddsstegen, och den borttagbara halva mellanväggen med det höga gallret. Den hela mellanväggen med SECURIT-glas och isolerande filt i kupén optimerar säkerheteni och komforten.

KOMFORTMELLANVÄGG

vagg
vagg
vagg

Den specialanpassade komfortmellanväggen tillverkad av slittålig ABS-plast är speciellt framtagen för att ge optimal körkomfort och extra utrymme för föraren. Komfortmellanväggen är även extra ljuddämpande och har en stor genomsiktsruta för kontroll av lasten.

Med den smarta öppningsbara lastluckan kan du utnyttja hela bilens nyttolängd som tillsammans med den smarta Multiflex-soffan är upp till 3250 mm.

OMBYGGNATIONER

partner boxline

Peugeot Partner erbjuds i flera olika varianter, för att ge dig som kund flexibilitet och möjligheter. Nu har Peugeot, med lång erfarenhet av ombyggda transportbilar, tagit fram två specialombyggda versioner av den eftertraktade Peugeot Partner.

Partner Boxline och Partner Pickup är speciellt framtagna och anpassade för att möta alla kunders behov.