COVID19-information LÄS MER

Peugeot Rifter

/image/81/7/peugeot-rifter-2018-198-fr.467817.jpg
/image/81/7/peugeot-rifter-2018-198-fr.467817.jpg

PEUGEOT RIFTER

Från 209 900 kr inkl moms *

158g i

7l i

Nya PEUGEOT Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna, tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig och flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse.

EN HELT NY SILHUETT MED STIL

/image/80/7/peugeot-rifter-2018-128-fr.467807.jpg

PASSAR LIKA BRA I STAN SOM I NATUREN

En design utan kompromisser. Elegant, robust, smidig och kraftfull – nya PEUGEOT Rifter är ett typexempel på mångsidighet. Den korta och höga motorhuven och den förhöjda markfrigången är drag som hämtat inspiration från SUV-segmentet. Den har en balanserad, kompakt och dynamisk silhuett som framhävs av strålkastarna med den inbyggda ljussignaturen och av den vertikala kylargrillen.

/image/81/8/peugeot-rifter-2018-084-fr.467818.jpg

EN TYPISK PEUGEOT

Ett tydligt arv som bärs vidare med stolthet. Med sin karakteristiska front, helt i stil med de senaste PEUGEOT-modellerna, och de ikoniska baklyktorna bekräftar PEUGEOT Rifter sin ställning som märkets nya symbolmodell. I den moderna versionen GT Line överraskar denna MPV med sina stilrena och eleganta linjer.

REDO FÖR ÄVENTYR

PEUGEOT i-COCKPIT® – EN INBJUDANDE KUPÉ

Med PEUGEOT i-Cockpit® blir körningen smidigare och intuitivare tack vare den kompakta ratten, head up-displayen och den 8 tum stora pekskärmeni. Med den bekväma körställningen och Advanced Grip Controli som ger bättre väggrepp har du hela tiden kontroll.

MOTORER SOM GER STÖRRE HANDLINGSFRIHET

Dags att pröva en verkligt behaglig körupplevelse. Med nyskapande diesel- och bensinmotorer och en ny 8-stegad automatlåda EAT8, utmärker sig nya PEUGEOT Rifter med sin prestanda men också genom sin måttliga bränsleförbrukning under normala körförhållanden.

GENOMTÄNKT FÖR MER ANVÄNDARVÄNLIGHET

PRAKTISK OCH FLEXIBEL – MER UTRYMME OCH FLER FÖRVARINGSFACK

 Rifter är bilen som anpassar sig efter alla dina önskemål. Öppningsbar baklucka, 5 eller 7-sitsig, 3 individuella och nedfällbarai baksäten med Magic Flat-funktioni, bagageutrymme på mellan 775i och 3 500 literi och Zénith®-tak med många förvaringsfack. Den praktiska flexibiliteten gör att det alltid finns plats i nya PEUGEOT Rifter och den är snabb och effektiv att lasta.

/image/81/3/peugeot-rifter-1802styp030.467813.jpg

ENKEL OCH TRYGG KÖRNING

Innovation i kupén. Nya PEUGEOT Rifter ger utökade uppkopplingsmöjligheter med 3D-navigation, funktionen Mirror Screeni, tjänsterna från PEUGEOT Connect och trådlös laddning av smartphone med induktion. Och för att körningen ska bli ännu säkrare finns den senaste generationens körhjälpsfunktioner.

#thedayisyours

VAD ÄR DEN GENOMSNITTLIGA FÖRBRUKNINGEN* FÖR RIFTER?

För att kunderna ska få bättre information erbjuder PSA-gruppen tillgång till en oberoende och certifierad mätning av förbrukningen vid faktisk användning.

* Genomsnittlig förbrukning beräknad vid faktisk användning av fordonet, utifrån data i mätningsprotokollet eller beräknad utifrån dessa data. Denna beräkning ges som information och kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena. Den ska särskiljas från värdena från EU-typgodkännandet (de enda officiella värdena) och beror på antaganden och förhållanden i protokollet. Den har alltså inget allmänt värde.