COVID19-information LÄS MER

Peugeot Traveller

PEUGEOT TRAVELLER

Från 299 900 kr inkl moms *

169g i

6.4l i

Peugeot Traveller

Med Peugeot Traveller får du såväl rymlighet, komfort som säkerhet av högsta klass. Den kraftfulla designen, de suveräna köregenskaperna och de moderna BlueHDi-motorerna borgar för en sund bränsleekonomi, behaglig atmosfär och en ny reseupplevelse

INBJUDER TILL RESA

/image/84/5/peugeot_traveller_galerie-2-2.45845.jpg

STÖRRE MODULARITET OCH ÖKAD FLEXIBILITET

/image/86/4/peugeot_traveller_galerie-18-2.45864.jpg

EN NY BESTÅNDSDEL I KOMBIVERSIONENS UNIVERSUM

/image/84/6/peugeot_traveller_galerie-3-2.45846.jpg

INBJUDER TILL RESA

/image/81/8/peugeot_traveller_galerie-2-2.77818.jpg

PEUGEOT Traveller inbjuder till att ge sig ut på vägen, för nöjesutflykter såväl som för långa resor.
Under bilens moderna och eleganta silhuett döljer sig en rymlig interiör där allt är anpassat för optimal användarvänlighet.
Lekfull och inbjudande – men Travellern kan även demonstrera sin kraft. Med sin nya vertikala kylargrill, sin karakteristiska ljussignatur i LEDi och sina Xenon-strålkastarei integrerade i karossen, uttrycker PEUGEOT Traveller sin stil på ett kraftfullt sätt.
Underlätta dina resor med hjälp av den nya generationens 3D-navigering, som är uppkopplad och utrustad med röstigenkänning. Navigeringssystemet omfattar uppkopplade tjänster och trafikinformation i realtid från TomTom Traffici.

STÖRRE MODULARITET OCH ÖKAD FLEXIBILITET

/image/77/4/peugeot_traveller_layout6-1.77774.jpg
/image/77/5/peugeot_traveller_layout6-162.77775.jpg

För att åtfölja dig i det vardagliga livet är PEUGEOT Traveller tillgänglig i 3 längder och bilens höjd är begränsad till 1,90 m.
Med bilens stora utbud av utrustningar och konfigurationer med 5, 7 eller 8 platser, till och med i kompaktversionen, är PEUGEOT Traveller enkel att leva med och kan anpassas efter alla dina behov.  Med de flyttbara sätena monterade på glidskenor kan du dessutom frigöra stort utrymme.
Upptäck även de separata glastakeni, och njut av ljuset utifrån i den utsträckning du behagar.            
Slutligen har man i personbilsversionen anpassat allt för att underlätta för dig. Tack vare de innovativa sidoskjutdörrarna med handsfree-funktioni, kan du låsa, öppna eller stänga de automatiska skjutdörrarna med en enkel fotrörelse under bilens bakre stötfångare. Det räcker att du bär din elektroniska nyckel på dig.

EN NY BESTÅNDSDEL I KOMBIVERSIONENS SEGMENT

/image/45/0/peugeot_traveller_layout6-3.45450.jpg
/image/45/1/peugeot_traveller_layout6-4.45451.jpg

Den nya bottenplattan på PEUGEOT Traveller är anpassad efter modulplattformen EMP2, vilket garanterar en hög nivå av komfort, kvalitet och effektivitet. Med den nya plattform får du en rymlig interiör och en aktningsvärd körkomfort tack vare expertisen hos PEUGEOT.

Med motorerna BlueHDi från 95 till 180 hk och bilens nya automatiska växellåda EAT6, utlovas god körkomfort och en bränsleförbrukning och en utsläppsnivå som är bland de lägsta i segmentet.

HITTA NÄRMSTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Det verkar vara problem med laddningen. Var god försök senare. Om problemet kvarstår, tveka inte att höra av dig till oss.