COVID19-information LÄS MER

Peugeot Connect Packs

/image/65/0/peugeot-ndp-1506pb-cta-02.643650.jpg

PEUGEOT Connect Packs erbjuder tre tjänstepaket som hjälper dig hantera bilen bättre via din dator, surfplatta eller smartphone*. *kommer snart

PEUGEOT Connect SOS och Assistans

PEUGEOT Connect SOS och Assistans för en säker körning. Tack vare att ditt samtal kan geolokaliseras får du snabb vägassistans vid motorhaveri eller olycka.

Tre paket med ännu fler tjänster vid prenumeration

Pack Monitoring
Visa servicen

Information om din bils tekniska status och nästa service som behövs göras.

Virtuell loggbok:
Du får information om tid eller körsträcka som återstår innan nästa service, beroende på din PEUGEOTs användning, information på instrumentpanelen (bränslenivå, återstående räckvidd, etc) och tekniska aviseringar med tillhörande rekommendation.

EcoDriving
Tekniken analyserar din körning enligt olika kriterier, körstil och vägar, och hjälper dig att minska bränsleförbrukningen och CO2-utsläpp.

eller
Pack Mapping
Visa servicen

Information och varningar beroende på bilens plats och användning.

Fordonsposition och visning av resor:
Se position för din PEUGEOT i realtid, och visa tidigare resor för ett eller flera fordon, för en period upp till två månader.

Geolokalisering och aviseringar:
Ta emot aviseringar i enlighet med bilens användning. Ställ in tidsperioder och geografiska områden på ditt MyPeugeot-konto: Mapping Pack-tjänsten skickar e-postmeddelande och en avisering på ditt konto om bilen inte följer de inställningar du valt

eller
Pack Tracking Monitoring och Mapping Packs ingår
Visa servicen

Om din bil blir stulen skickas lokaliseringen till polisen.

Maximera chanserna att få tillbaka din bil om den blir stulen.
Om du upptäcker att din PEUGEOT är stulen är det viktigt att rapportera det till polisen. Sedan ska du skicka rapportens nummer tillsammans med bilens registreringsintyg och ID-dokument till din närmaste återförsäljare. De kontaktar Peugeot som lokaliserar din bil och skickar lokaliseringen till polisen. Detta kommer göra det lättare att hitta bilen och se till att du får tillbaka snabbare.

Dagligen till din tjänst

/image/65/1/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.643651.jpg

Tryggt

Med PEUGEOT Connect Packs kan du tryggt njuta av din bil.
Gå till ditt MyPeugeot-konto och se teknisk status och när det är dags för nästa service. Du kan också lokalisera bilen. Maximera chanserna att få tillbaka din bil om den blir stulen.

/image/65/2/peugeot-308sw-2015-007-de.643652.jpg

Sparar tid och pengar

Med PEUGEOT Connect Packs sparar du tid och pengar
Hitta enkelt tillbaka till din parkeringsplats. Använd ecodriving-tips anpassade för din körstil för att minska bränsleförbrukningen och CO2-utsläpp.