COVID19-information LÄS MER

För dig som privatperson

/image/24/1/peugeot-extension-de-garantie-lifestyle-2015-01.9070.32.42241.jpg

Bilkredit – Avbetalning med löptid från 12 till 84 månader. Bilkredit är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till bilköp. Krediten läggs vanligen upp som ett annuitetslån som betalas av enligt önskad löptid och med samma belopp varje månad (gäller vid oförändrad ränta). Räntan är avdragsgill i din deklaration, vilket gör att du får tillbaks 30% av räntekostnaden. För privatpersoner gäller att minst 20% av bilens pris erläggs i handpenning, antingen som en kontantinsats eller genom en inbytesbil, allt enligt konsumentkreditlagens direktiv - resterande belopp betalas av månadsvis.

PlusKredit – Bilens andrahandsvärde utnyttjas för att ge en låg månadskostnad. PlusKredit innebär en 36 månaders kredit med anpassat restvärde plus inbyggd förlängning med amortering ner till 0 kronor om så önskas.

Fast eller rörlig ränta – En fast ränta kan kännas tryggare. Med en rörlig ränta blir oftast månadsbeloppet lägre men kan också förändras under löptiden.

 Peugeotkort – Ger dig bonus på allt du handlar och gäller på alla ställen som accepterar VISA och du betalar ingen årsavgift.