PREMIUM PARTNERS

Boka provkörning

TOTAL

total

Total är världens fjärde största globala energibolag och har varit en viktig aktör på den nordiska marknaden under de senaste 30 åren, inte minst i Sverige. Det är tack vare sitt omfattande utbud av skräddarsydda tjänster och avancerade produktlösningar som gör Total till en viktig samarbetspartner för Peugeot. Som officiell samarbetspartner till Total kan Peugeot erbjuda sina kunder ett brett sortiment av högkvalitativt smörjmedel speciellt utvecklade för och tillsammans med Peugeot. Därutöver kan Total erbjuda en skicklig och lokalt närvarande arbetsstyrka tillsammans med värdefulla expertråd och hängiven kundsupport.

WÜRTH

wurth

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Würths breda produktutbud tillsammans med servicekonceptet ORSY hjälper till att stärka Peugeots verkstadsnät. Dessutom har vi på Würth säljare och butiker i hela landet, vilket gör att vi alltid finns nära Peugeot.

MICHELIN

michelin

På Michelin jobbar 6000 forskare, ingenjörer och kemister med forskning och utveckling av nya innovationer på något av våra utvecklingscentrum i Frankrike, USA eller Japan. Varje ny produkt testas sedan under de mest krävande förhållandena och det är tack vare avancerade forskning & utveckling och rigorösa tester som Michelins sommar och vinterdäck presterar under alla förhållanden och Michelin år efter står som testvinnare i däcktester världen över. När du väljer Michelin kan du känna dig säker. Utmärkande för Michelin är att däck från Michelin presterar under alla förhållanden,  de är säkra på vått och torrt, har bra grepp och prestanda, samtidigt som livslängden är utmärkt. Michelin har även ett testcenter i norra Finland där vinterdäck testas under extrema förhållanden.  
 
Visste du att det finns ett stort globalt samarbete mellan Peugeot och Michelin, därför kan våra verkstäder erbjuda dig riktigt bra priser på nya kvalitetsdäck! Kontakta din lokala återförsäljare för en prisuppgift till just din bil.

KGK

KGK är generalagent för många välkända varumärken. Vårt breda sortiment tillsammans med kunskap, logistik och en hög servicenivå gör oss till en naturlig samarbetspartner för din Peugeot-återförsäljare.
 
Vi har en stor mängd fordonstillbehör i produktportföljen och vi representerar drygt 30 varumärken i Sverige och vårt produktprogram innefattar mer än 250 000 olika artiklar.
Vi utvecklar ständigt sortimentet, dels med hjälp av befintliga leverantörer men också genom att vi tar upp produkter från nya leverantörer. Målsättningen är att alltid ligga i frontlinjen och ha de produkter som du som bilägare kräver.
 
I huvudsak levererar vi följande produktlinjer till din lokala Peugeot-återförsäljare:
Calixelektrisk bilvärme
Webasto – bränsledriven bilvärme
Hella – extraljus
 
Kontakta din Peugeot-återförsäljare för att få veta mer om bra och praktiska tillbehör som passar just din nya bil.

DEFA

DEFA-Gruppen är en teknikbaserad koncern med över 400 anställda på tre kontinenter. DEFA är global marknadsledare inom förvärmning och laddning av fordon och levererar bilvärmesystem, batteriladdare och fordonslarm till Peugeot.
 
Att förvärma bilen med ett elektriskt bilvärmesystem och därigenom undvika kallstart, sänker de skadliga utsläppen med upp till 71 % och du får upp till 24 % lägre bränsleförbrukning enligt en studie utförd av VTT (läs mer på www.defa.com). Dessutom får du en varm och skön bil och du slipper skrapa rutorna. När du väljer ett bilvärmesystem från DEFA vet du att motorvärmaren är utvecklad just för din bil och du kan känna dig trygg med att din bilvärmelösning är den bästa för dig, din bil och miljön.
 
DEFA erbjuder även ett av marknadens bästa modulbaserade inbrottslarm för fordon. Olika typer av sensorer gör att larmet kan anpassas efter dina önskemål. Nu kan du dessutom få en varning direkt i din smartphone om inbrottstjuven ger sig på din bil.

Svensk bilgaranti

Svensk bilgaranti

AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget i Norden på området affärskoncept runt garantier för fordonsmarknaden. Vi är specialiserade på att utveckla garantiprodukter till bilbranschen och vårt erbjudande är riktat till auktoriserade och anslutna bilhandlares kunder att teckna garantier vid köp av begagnade bilar. 

Vår garanti ger dig som bilägare tydliga fördelar och en extra trygghet om eller när det oförutsedda händer, bland annat:

  • Garantin täcker de flesta riktigt kostsamma reparationerna vilket ger lägre totalkostnad under ägandetiden.
  • Ingen självrisk!
  • Snabb hantering av garantiärende, normalt får du svar inom 1 timme.
  • Professionella handläggare - bilspecialister med lång erfarenhet.
  • Bilar med vår garanti är kvalitetstestade och har genomgått ett omfattande test innan leverans. 


AB Svensk Bilgaranti grundades 1999 och vi bedriver idag verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark.