Auktoriserad Peugeotverkstad

AUKTORISERAD PEUGEOTVERKSTAD

Undrar du över vad som skiljer en auktoriserad Peugeotverkstad från mängden? Låt oss berätta mer.

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du köper en bil av oss. Därför vill vi följa med dig hela vägen i ditt bilägande. Hos en auktoriserad Peugeotverkstad är du som kund garanterad en service som håller hög nivå och som säkerställer både din trygghet och säkerhet. Våra auktoriserade Peugeotverkstäder är uteslutande det bästa verkstadsvalet när din bil behöver service eller underhåll – både vad gäller pris och kvalitet. Våra duktiga servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att på bästa tänkbara sätt ta hand om just din bil. Din trygghet är vår prioritet och därför använder vi givetvis enbart Peugeot originalreservdelar för att du ska känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter verkstadsbesöket. Dessutom kan du lita på att få en korrekt originalstämpel i serviceboken, värdefullt för din bils andrahandsvärde.

FLER ANLEDNINGAR ATT VÄLJA EN AUKTORISERAD PEUGEOTVERKSTAD:

  • Yrkeskunniga, välutbildade tekniker som enbart jobbar med Peugeot originalreservdelar samt den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen.
  • Nyanställda godkänns av Peugeot Sverige och genomgår kompetenstest och utbildning.
  • Regelbundna, oberoende revisioner följer upp och kontrollerar att alla aktuella krav uppfylls.
  • En verkstad som uppfyller specifika och detaljerade krav på kvalitetsledningssystem, lagar och föreskrifter, ekonomi, personal, teknik/struktur/rutiner och verksamhetsrevision får ett certifikat som auktoriserad verkstad. Detta certifikat är giltigt i ett år.
  • Certifieringen säkerställer kvalitet och fackmässigt utfört arbete på fordon.
  • Kvalitetsmätningar följs upp och analyseras.