COVID19-information LÄS MER

Peugeot Boxer

TB_BOXER
TB_BOXER

PEUGEOT BOXER

Peugeot Boxer är här. Förändrad, förfinad och förbaskat mycket bättre! Vi har hårdkört den under extrema förhållanden i fyra miljoner kilometer, motsvarande tio års användning.

boxer

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns med åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från 8 till 17 m3. Lastbredderna är bland de bästa i segmentet. Motorerna sträcker sig från 120–165 hästkrafter, alla med ett imponerande bottenvrid och låg bränsleförbrukning. Inredningar, inklädnader och de olika påbyggnationerna gör möjligheterna oändliga, allt för att kunna passa just din verksamhet.

Boxer har flera nya lösningar som gör din körning enklare och skönare. ESP, Hill Assist och Bluetooth ingår som standard. Kupén är tyst, stolarna sköna och inställningsmöjligheterna många. Som tillval finns bland annat däcktrycksvarnare och avåkningsvarnare som gör din färd ännu säkrare.

boxer

FÖRARPLATSEN
Förarplatsen i Boxer är mycket funktionell, tålig och ergonomiskt utformad. Den är försedd med en mängd praktiska och smarta förvaringsutrymmen, bl.a. ett utrymme ovanför vindrutan som erbjuder en extra volym på 22 liter. Boxers stora glasade ytor gör att passagerare får ett extra stort synfält och mycket ljusinsläpp i kupén.

boxer

KONTORET
Peugeot Boxer erbjuder flera utrustningsval som underlättar ditt arbete bakom ratten, och när kupén blir kontor. Bluetooth är standard, och i Reference-nivån finns bla en 5”-pekskärm, vilket är exklusivt i segmentet.  Skrivplattan finns kvar i Boxer, nu i det nedfällbara ryggstödet på mittplatsen – perfekt när du har något du måste anteckna.

boxer

BACKKAMERA
Peugeot Boxer har backkamera och parkeringssensorer bak som tillval. Pekskärmen visar vad som händer bakom bilen och ger en guidning med hjälp av avståndslinjer i olika färger.

Boxer är standardutrustad med radio med rattreglage och Bluetooth.

boxer

LJUDKOMFORT
I kupén finns plats för upp till tre personer med gott om utrymme. Ljudkomforten är särskilt utformad för att minimera vägljuden och med en komfortmellanvägg* minskar ljudnivån ytterligare.

* Tillval.

boxer

AC/LUFTKONDITIONERING
Luftkonditionering med pollenfilter och återcirkuleringssystem är standard och ger dig en behaglig och fuktfri kupé oavsett väder.

boxer

SÄKERHET
En mängd komponenter i Boxers chassi har förbättrats för att ge en högre säkerhet. I Peugeot Boxer finns förarkrockkudde som standard och kan dessutom utrustas med passagerarkrockkudde och sidokrocksgardiner som tillval.

PRESTANDA
Peugeot har gjort Boxer både stark och pålitlig med de kraftfulla och ekonomiska HDi-motorer som anpassar sig till alla typer av körning.

TEKNOLOGI
Boxer levereras med HDi-motor, vilket ökar både prestanda och bränsleekonomi. Nya Boxer har dessutom fått ett nytt insprutningssystem som minskar bränsleförbrukningen och ökar kraften.