COVID19-information LÄS MER
Peugeot Boxer
Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

PEUGEOT Boxer är nu bättre, mer praktisk och mer robust än tidigare. Vi har hårdkört den under extrema förhållanden i fyra miljoner kilometer, motsvarande tio års användning.

boxer

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns med sju olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från 8 till 17 m3. Lastbredden är bland de bästa i segmentet. Motorerna sträcker sig från 120–165 hästkrafter, alla med ett imponerande vridmoment och låg bränsleförbrukning. Inredningar, inklädnader och de olika påbyggnationerna gör möjligheterna oändliga, allt för att kunna passa just din verksamhet.

KOMFORT

Boxer har flera nya lösningar som gör din körning enklare och skönare. ESP, Hill Assist och Bluetooth ingår som standard. Kupén är tyst, stolarna sköna och inställningsmöjligheterna många. Som tillval finns bland annat dödavinkelvarnare och avåkningsvarnare som gör din färd ännu säkrare.

boxer

FÖRARPLATSEN
Förarplatsen i Boxer är mycket funktionell, tålig och ergonomiskt utformad. Den är försedd med en mängd praktiska och smarta förvaringsutrymmen, bl.a. ett utrymme ovanför vindrutan som erbjuder en extra volym på 22 liter. Boxers stora glasade ytor gör att passagerare får ett extra stort synfält och mycket ljusinsläpp i kupén.

boxer

KONTORET
Peugeot Boxer erbjuder flera utrustningsval som underlättar ditt arbete bakom ratten, och när kupén blir kontor. Bluetooth är standard, och i utrustningsnivårna PRO och PRO+ finns bla en 5" pekskärm.  I det nedfällbara ryggstödet på mittplatsen har du en skrivplatta – perfekt när du har något du måste anteckna.

boxer

BACKKAMERA
Peugeot Boxer PRO+ har backkamera och parkeringssensorer bak som standard. Pekskärmen visar vad som händer bakom bilen och ger en guidning med hjälp av avståndslinjer i olika färger.

Boxer är standardutrustad med radio med rattreglage och Bluetooth.

boxer

LJUDKOMFORT
I kupén finns plats för upp till tre personer med gott om utrymme. Ljudkomforten är särskilt utformad för att minimera vägljuden och med en komfortmellanväggi minskar ljudnivån ytterligare.

boxer

AC/LUFTKONDITIONERING
Luftkonditionering med pollenfilter och återcirkuleringssystem är standard och ger dig en behaglig och fuktfri kupé oavsett väder.

boxer

SÄKERHET
En mängd komponenter i Boxers chassi har förbättrats för att ge en högre säkerhet. I Peugeot Boxer finns förarkrockkudde som standard och kan dessutom utrustas med passagerarkrockkudde och sidokrocksgardiner som tillval.

TEKNOLOGI

Boxer levereras med BlueHDi-motor, vilket ökar både prestanda och bränsleekonomi. Boxer har dessutom fått ett nytt insprutningssystem som minskar bränsleförbrukningen och ökar kraften.

NYA PEUGEOT e-BOXER

Den 100 % eldrivna versionen av Peugeot Boxer är utrustad med en elmotor på 120 hk och ett vridmoment på 260 Nm. Det ger en maximal hastighet på 110 km/h och två olika räckvidder, beroende på batteristorlek och version.

  • Räckvidd upp till 200 kmi enligt WLTP för längderna L1 och L2 med en batterikapacitet på 37 kWh.

  • Räckvidd upp till 340 kmi enligt WLTP för längderna L2S, L3 och L4 med en batterikapacitet på 70 kWh.

Den eldrivna nya Peugeot e-Boxer har samma arkitektur och nyttovolym som versionen med förbränningsmotor. Det innebär att skåpbilar från L1H1 till L4H3 har en lastvolym på 8–17 m3 och en lastvikt på upp till 1 890 kg, beroende på version.

Alla versioner av nya Peugeot e-Boxer kan köras med ett B-körkort.