COVID19-information LÄS MER

Peugeot Expert

/image/02/8/peugeot-exp-2019-040-fr-v1.671028.jpg
/image/02/8/peugeot-exp-2019-040-fr-v1.671028.jpg

PEUGEOT EXPERT

PEUGEOT Expert har många fördelar som underlättar för dig och din verksamhet samt uppfyller dina krav på en bra transportbil. Med Peugeot Expert får du numera också friheten att välja mellan en diesel- eller eldriven motor.

VÄLJ DIN PEUGEOT EXPERT EFTER DINA BEHOV

För att bättre passa din verksamhets behov finns PEUGEOT Expert i flera versioner – skräddarsydda efter dina användningsområden.

Peugeot Expert

För plats för flera

Expert Crew Cab är perfekt när du transporterar passagerare och samtidigt behöver gott om lastutrymme. I det dagliga arbetet behöver du:

  • Modularitet så att du regelbundet har plats för 6 passagerare med fast eller fällbart baksäte
  • Lastvolym upp till 4 m³i
  • Lastlängd upp till 2,24 m

Rekommenderad version: CREW CAB.

/image/03/7/peugeot-exp-2019-042-fr.671037.jpg

För mer volym

Du transporterar dagligen skrymmande gods och behöver stort lastutrymme. Vi rekommenderar Expert Long som har många smarta egenskaper:

  • Lastvolym: upp till 6,6 m3i
  • Användbar längd: upp till 4 mi

Rekommenderad version: EXPERT LONG.

För plats för flera
För mer volym


STÖRRE MODULARITET FÖR HÖGRE PRODUKTIVITET

i

PEUGEOT Expert erbjuder utrustning som är lätt att använda och som ger dig möjlighet att bli ännu mer produktiv.

/image/03/4/peugeot-exp-2019-015-fr.671034.jpg

MODUWORK

Moduwork-säteti är en flexibel inredning som ger skåpbilen Expert möjlighet att på bästa sätt utnyttja de lediga sätena. Sidopassagerarsätet kan lyftas uppåt och frigöra en plats med plant golv. Den stora luckan i skiljeväggen kan öppnas och öka längden upp till 1,5 meter för transport av långa föremål.

Slutligen kan din PEUGEOT Expert omvandlas till ett mobilt kontor när du behöver det. Armstödet i mitten kan fällas ned och bli till ett praktiskt och svängbart bord.

i

SIDODÖRRAR

Sidoskjutdörrarnai med handsfree-funktion gör att du med en enkel fotrörelse under hörnet på den bakre stötfångaren kan låsa upp PEUGEOT Expert och öppna sidoskjutdörren. Samma manöver gäller för att stänga dörren och låsa bilen. Har du famnen full behöver du ändå inte ställa ifrån dig lasten på marken, det räcker att du bär den elektroniska nyckeln i fickan.

i

INVÄNDIGT UTRYMME

Skåpbilen PEUGEOT Expert kombinerar kompakta yttre dimensioner med maximal lastkapacitet, något som är nödvändigt i det här segmentet.

Baktill är skåpbilsversionerna och passageraranpassade Crew Cab utrustade med 50/50-svängdörrar som kan förses med uppvärmda bakrutor och torkare. Alternativt finns baklucka som tillval.

/image/03/6/peugeot-exp-2019-028-fr.671036.jpg

PROFFSIGT INTRYCK

Trädekor till lastutrymmet finns till antingen bara golvet, eller till golvet inklusive sidorna, eller hela inre utrymmet komplett inklätti. Skyddsinklädnad finns i obehandlat trä eller trä med halkskydd och aluminiumtrösklar.

Skåpbilen PEUGEOT Expert är även utrustad med laststopp.

/image/03/5/peugeot-exp-2016-047-fr.671035.jpg

ISOLERAD SKILJEVÄGG

Den isolerade skiljeväggen med glasrutor, som alternativ till en standard skiljevägg, skapar bättre ljud- och värmekomfort. Den ökar också säkerheten för förare och passagerare. Som alternativ till standard skiljevägg ger den isolerade glas-skiljeväggeni flera inställningsmöjligheter för förarsätets ryggstöd.

MODUWORK
SIDODÖRRAR
INVÄNDIGT UTRYMME
PROFFSIGT INTRYCK
ISOLERAD SKILJEVÄGG

DISTINKT STIL MED FÖRBÄTTRAD EFFEKTIVITET

YTTRE DESIGN

/image/04/2/peugeot-exp-2019-011-fr.671042.jpg

INVÄNDIG KOMFORT

/image/04/3/peugeot-exp-2016-016-fr.671043.jpg

ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

/image/04/4/peugeot-travel-2019-016-fr.671044.jpg

YTTRE DESIGN

Med sin kraftfulla design ger PEUGEOT Expert ett robust och elegant intryck med harmoniska proportioner mellan frampartiet, förarplatsen och lastutrymmet. De rena linjerna förstärker den flytande och moderna silhuetten, samtidigt som den nya högt placerade vertikala kylargrillen förstärker intrycket av skåpbilen – så att den direkt känns igen vid första ögonkastet.

Slutligen finns ett Look Packi och bilens ljussignatur i LED som ger din transportbil extra elegans.

INVÄNDIG KOMFORT

Invändigt erbjuder PEUGEOT Expert fantastisk komfort för föraren. Trappsteget gör det lätt att kliva upp till de upphöjda sätena och få utmärkt sikt över vägen. Den funktionella och ergonomiska förarplatsen erbjuder dig en körposition likt den i personbilar, plus många smarta förvaringsutrymmen.

I PEUGEOT Expert kan det svängbara bordet från Moduworki vikas ut med det mittre armstödet och omvandla hytten till ett mobilt kontor – ergonomiskt och praktiskt.

Stödet för smartphonesi med inbyggd laddningskabel och hållare för surfplattai på instrumentbrädan gör att du kan ha dina digitala verktyg framför dig och inom räckhåll.

ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

/image/04/4/peugeot-travel-2019-016-fr.671044.jpg

Du kan på ett mycket enkelt sätt underlätta dina körningar med uppkopplad 3D-navigering och röstigenkänningi. Navigeringssystemet omfattar uppkopplade tjänster och trafikinformation i realtid från TomTom Traffici.

/image/04/5/peugeot-exp-2016-148-fr.671045.jpg

Med funktionen Mirror Screeni ansluter du din smartphone via USB-porten på instrumentbrädan. Dina appar visas och kan användas direkt på 7"-pekskärmen.

MOTORER

KOMPROMISSLÖS PRESTANDA

Nya PEUGEOT e-Expert är konstruerad med smarta plattformen EMP2 som ger dig frihet att välja mellan dieselmotor och elmotor. Dessutom maximerar nya e-Expert även EMP2-plattformens tekniska framsteg genom optimerad arkitektur, lika stor lastyta som i en bensindriven bil och med bibehållen körställning för föraren.

BlueHDi dieselmotorer

Upptäck den imponerande körglädjen som BlueHDii-motorerna i PEUGEOT Expert ger. Med en nyttolast på upp till 1 400 kg kan du njuta av den lägsta bränsleförbrukningen och de lägsta utsläppen i segmentet, såväl som en konkurrenskraftig driftskostnad med underhållsintervall på 40 000 km, eller 2 år.

100 % elmotor

Utrustad med en elmotor på 100 kW (136 hk) är nya PEUGEOT e-Expert såväl lätt att hantera i stadstrafik som säker och kraftfull på landsvägen.

Bakom ratten på PEUGEOT e-Expert uppskattar du dess smidiga, dynamiska och tysta prestandai såväl som väghållningen och den snabba accelerationen tack vare ett omedelbart tillgängligt vridmoment på 260 Nm.

TEKNIK OCH SÄKERHET

i

AVLÄSNING AV HASTIGHETSSKYLTAR

Multifunktionskamerani känner igen hastighetsskyltar och informerar dig om hastighetsgränsen på instrumentpanelen och/eller på head up-displayen. Den avlästa hastigheten föreslås som rekommenderat värde för din farthållare eller fartbegränsare, om den är aktiverad.

i

VISIOPARK 1

Backkamerani aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i. Den ger 180-graders vy ovanifrån över skåpbilens backningszon och dess omgivning. Backvyn innehåller guidelinjer som följer med när du svänger med ratten. Om det förekommer hinder bakom bilen zoomar systemet in dem, kompletterat av andra vyer genom enkla kommandon.

i

AKTIV SÄKERHETSBROMS

Den aktiva säkerhetsbromseni är ett automatiskt nödbromssystem som används om en eventuell kollision upptäcks. Kamera och radar söker efter stillastående eller rörliga hinder. Om föraren inte bromsar, eller bromsar för lite, bromsar systemet automatiskt åt föraren. Systemet bidrar till att undvika krockar vid hastigheter under 30 km/h eller lindra eventuella kollisioner genom att minska hastigheten.

i

AUTOMATISK AKTIVERING AV STRÅLKASTARE

Systemeti är aktiverat på natten. Det växlar automatiskt från helljus till halvljus och omvänt när andra fordon upptäcks av kameran.

KONVERTERADE FORDON

MODELLPROGRAM FÖR ALLA BEHOV

/image/05/0/vut-transfo.671050.jpg

Icke-avtalsmässiga exempel på konverteringar – dekorer är inte tillgängliga.

För att uppfylla förväntningarna och kraven för alla yrkesmässiga behov finns Peugeot Expert i flera versioner: Stora volymer, bilar med flak och Crew Cab, kylbilar, fyrhjulsdrift, m.m.

TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

/image/04/8/peugeot-exp-2019-004-fr.671048.jpg

Skåpbilen PEUGEOT Expert är designad för att uppfylla verksamheters behov och med syftet att optimera den totala ägandekostnaden. Peugeot har utnyttjat sin expertis och utvecklat toppmodern design, kvalitetsfinish och hållbarhet – med syftet att maximera andrahandsvärdet.

Funktioner, material och motorer har noggrant valts ut för att motsvara högsta standard och för att minimera underhållskostnader och förbrukning.

PEUGEOT Expert innehåller den senaste generationen teknik inom förarassistanssystem.

TJÄNSTER FÖR FÖRETAGSKUNDER

/image/04/9/peugeot-exp-2019-035-fr.671049.jpg

FINANSIERING, SERVICE OCH UNDERHÅLL

Upptäck vårt leasingerbjudande Free2Move och tillhörande tjänster (inklusive vagnparkshantering) och våra övriga finansieringslösningar, försäkringsavtal, garantier och 24/7-support, för att inte nämna eftermarknadsservice för företagsfordon.

Oavsett vilken sektor du verkar inom, oavsett företagets storlek och antalet fordon, är det våra experters största prioritet att du är nöjd och att du får förmånligt stöd och lösningar för dina transporter i alla situationer.